melikedemirr Anneler 6 aylık bebeğim atopik dermatit yüzü çok kaşınıyor ne kadar nemlendirirsem geçmiyor çocuğun kaşıntısı ve geceleri çok sık uyanıyor kaşıntıdan olduğunu düşünüyorum ne yapabilirim başka acil yardımmm
kahvekokusuu melikedemirr bioderma atoderm krem cok iyi geldi bize halen her gün tüm vucuduna sürüyorum bi gun surmesem kizarip kabariyor
[silindi] melikedemirr La roche posay en iyisi bence. Her gun sabah aksam nemlendiriyorum. Simdi toparladi sukur gunde bi sefer nemlendirmem yetiyor.
[silindi] melikedemirr Atopigin ozunde alerjisi vardir bu arada bebegin. Doktorunuzla muhakkak görüşün ve alerji üzerine yogunlasin
koalaninannesii melikedemirr bizde de var bıktık kşınıyor diye üzülüyorum daha küçük çünkü kimbilir neresi kaşınıyor ama diyemiyor çocuğum yüzünde bacaklarında sırtında ayaklarında her yerinde var biraz daha büyüse alerji testi yaştırıcam neye olduğunu anlarız en azından
Zeynep-mina12 melikedemirr doktorunuzla görüşüp alerji ilacı başlayabilirsiniz bizde de egzama var alerji şurubu başladık baya rahatladı
Zeynep-mina12 melikedemirr bir dermatoloğa gidin isterseniz durumu anlatın o gerekirse sizi çocuk doktoruna yönlendirir