Aybukemm Rainnnn Hm bana bir şey demedi doktorum senin ihtiyacın yok dedi 😅 bu göbek ne diyecektim de diyemedim 😅
Aybukemm Ozge5555 benimde sinirimi bozuyor kayınvalidem kızım kafayı göbekle mi bozdun gider daha diyor ama hiç gidecek gibi değil
Ozge5555 Aybukemm aynen ole gidecek gibi durmuyor allahim yardimcimiz olsun insallah gider ole umit edelim 😢😂
1balkizannesi Aybukemm daha çok yenisin😀😀 Yani bence bol su iç 😋 hamur işi yeme❣️ Ben çok yedim emzirirken insanın durmadan yiyesi geliyor😌😌o da heo kilo olarak kalıyor 🥲
semoshKa Aybukemm canınız yanmıyorsa başlayabilirsiniz deneyin. Ben 2 ay olana kadar yapamamıştım, sonrasında ağrı oluyordu
Aybukemm semoshKa riske atmayım ya ne olur ne olmaz dikişler filan açılırsa 22 aylık kızım var daha yeni yeni kucağıma alıyorum bir 20 gün daha beklemez 😅
Meva2809 Aybukemm 40 dan sonra çok düzenli olmamakla birlikte korse kullandım, şuan 5 buçuk aylık kızım göbeğim yok hamile kaldığım kiloya düştüm ☺️ dikişin hemen üstünde hafif bir sertlik ve şişlik var ama öyle göbek gibi değil
Aybukemm 1balkizannesi ben kaç kiloyum bilmiyorum şuan en son 80 çıkmıştım doğumdan 5 gün sonra 85 ile doğuma girmiştim bugün 20. Gün