kurkmantolumadonna Kızlar bir yerden elime toplu para geçti altın olarak değerlendirmek istiyorum ama dünden bu güne iyice yükseldi daha yükselir mi yoksa düşer mi sizce zarar eder miyim
maysa-19 kurkmantolumadonna 1450 gorecek diyenlere millet gülüyordu şuan 900 küsur bence zirveyi görecek ve tekrar düşecek.bende senin gibi elime geçen parayla alayım dedim.ozamanda damat bakan varya onla ilgili olaylar varmış yüksekmiş ben nereden bileyim aldım.haftasina bı düştü 400 TL zarar ettim.400 e para katıp bı tane daha alabilirdim .akrabam tazminatına gitti bilezik aldı oda zarar etti .su olaylar bı bitsin sonra al bence
Pnarr_ kurkmantolumadonna altın kısa vadede kazandırmaz alın bozdurmayın zarar etmezsiniz yükselecek gibi duruyor
Aklimdasin kurkmantolumadonna bekleyin biraz daha derim düşüşe geçince alırsınız. Gündemin ne olacagı belli olmuyor
maysa-19 kurkmantolumadonna haklısın ama ya düşerse şuan herşey karışık.suan 900 TL den alıp zirveyi gördüğünde bozarsan kâr edebilirsin
kurkmantolumadonna Pnarr_ bozdurmayi düşünmüyoruz bı kenarda dursun para olarak tutarsak harcanır gider diye düşündüğümüzden altın yaptıralım dedik ama dün almadigima da pişman oldum