1Deniz Kızım 13 aylık yürümüyor hatta ayaklarının üzerinde durmak hiç istemiyor koltuktan tutup dizlerinin üzerinde duruyor ama ayağa kaldırınca ayaklari üzerine basmak istemiyor ağlıyor orumcegine de eskisi gibi binmek istemiyor acaba ayağı falan mı ağrıyor ortopediye goturmelimiyim
biryazmasali 1Deniz çok normal her çocuk aynı değil çevrenizde o ay yürüyen varsa takılmış olabilrsiniz benm kızımda 15 aylıkken yürüdü ama birden kalktı ve düşmedi şuan zamanı değil demek sizin yerinizde olsam yürüme arkadaşı alırım ben 14 ayllıkken aldım 1 ay içinde yürüdü ama asla zorlamadım oyuncağı aldım tuttum ben yürüdüm hep odada sonra bıraktım o oynadı biraz sonra benm yaptğımı yapmaya çalıştı 2 3 gün takıldı ve yürüdü hiç stres yapmayın
Bebitomm 1Deniz kucağınıza aldığınızda dik şekildeyken yere baskı yapacak şekilde basıyor mu ? 18 aya kadar yürümemesi normal benimbildiğim bu arada
1Deniz BuzluKahve işine gelirse basıyor aslında örümceğe binmek istemiyor fakat kapıyi açınca başka odalara uçarak gidiyor
Dyg1dyg Cok korkmus yada sureklı yurutme baskısı var galıba. Ablamın kızı da, asla yurumek ıstemıodu yasınıda gecmıstı bıanda kımse bırsey yapmadan yuruduu. Bence 1hafta ustune gıtmeyın yurucektır emın olun