Elvn94 Kizlar kabizlik icin similac aldm ama bugun ilk defa icirdim kullanan var mi kilo aldrmyo dyolar dogru zatn kiloyu zar zor alyo bide hic almzsa yandik kullananlar yazablr mi birde kasigi buyuk oldgu icin mi 60 a 1 olcek yazyo kutunn ustnde
Dilekk0642 Elvn94 evet canm kasıgı büyük oldugu için öyle. Kilo aldırıyormu blmiyorum 1 kutu kullandk ama günde 1 kez veriyordm ben. Bende bi arkadasn tavsiyesi üzerine almıştm o 2 tane bebek büyüttü similac la gayet toplu bebeklerdi patates diye seviyordum sen düşün 😀her bebekte aynımı onu bilmiyorum işte..
sedaomur26 Elvn94 similac kullandığım zaman bebegim 1 kilo alıyordu sonra aptamile geçmek zorunda kaldik içeriği en temiz similac hic korkun olmasin gayette kilo aldırıyor
Yusuf-34 Elvn94 Canim benim bebegim 7 Aylik dogdugundan beri similac gold emiyo 200 cc ye 6-7 kashik dokuyom ama benim bebegime similac gold kilo aldirdi bebeklerde tadini begeniyo
Linakaya Elvn94 gayet kilo yapan bir mama kızım tadını sevmediği için bıraktık biz aptamile geçtik ama smilaçın besin değeri yüksek 😊