Duyulurum Karanfil06 bezelye yemeği, pirinç pilavı, kızarmış tavuk Afiyet olsun, huzurla yemek nasip olsun herkese ❤️
gozde_88 Karanfil06 gelir simdi otuz sekiz cesit yazip evde makarne kemirenler 😂😂 Ben de daha karar vermedim ama buzluktan nohut ve pilav yaparim gibi 🤔
Blackcloud Karanfil06 Annemlerdeydim bugün döndüm, kıymalı beyaz lahana dolması yapmıştılar bizede verdiler turşuyla beraber. Bende yanına işkembe çorbası yapacağım. Eşim dışardan lahmacun, pide söyleriz diyor ekstradan.😂
Nursena0606 Blackcloud bu kadar yemek yeniyor mu? Ben iki çeşit yapıyorum onlar bile kalıyor. Aslında yemek yemeyi çok seviyoruz ama bitmiyor.
Yavuzseliminannesiii Karanfil06 fırında biber dolması patatesli bezelye yemeği şehriye corbası sütlaç
Blackcloud Nursena0606 Bana kalsa bir çeşit yeter kendime ama kızıma ve eşime çeşit olsun diye yapıyorum.
Momylion Karanfil06 mantarlı tavuk sote, pirinç pilavı, salata. Bugün eşim evde yemekler ondan insallah 🤗
Balkizlarim BuzluKahve Patates havuç soğan kereviz süt kereviz yaprağı koyuyorum baharat tuz vs düdüklüde pişiriyorum blender dan geçiriyorum ✨
Balkizlarim minirea patates havuç soğan kereviz kereviz yaprağı düdüklüye koyuyorum baharat tuz süt ekliyorum ve blender dan geçiyorum tavuk sulu yada kemik sulu da şahane oluyor ✨🌸
Nislina Balkizlarim en güzel menü bu bence 😍çok severim balık ve yeşillik özellikle yeşilliği sarımsak limon tuz yağ ile harmanlayınca mükemmelll oluyor
Minikbirkalp Yayla çorbası Karnıyarık 🍆 Pirinç pilavı 🍚 Ayran Salata 🥗 Bu kadar corbalarımız aynı afiyet bal olsun ☺️