Sevimliayicik Sorun başlıkta ne yapabilirim aslında habire püre gibi yapıp veren biri de degillm ama neden böyle oluyor anlamıyorum dişleri de var ki olmasa bile cigenebilirmis yani nasıl ilerleyebilirim bu süreçte?
Seatib Sevimliayicik benimki de 1 yaşında o da pütürlü yutmuyor. Her şeyi veriyorum eline pankek omlet kek. Bulguru bile yutmuyor çocuk
BabyTunca Seatib Sevimliayicik ilk basta yanaginin icine verin demisti doktor, cignemeyi ögrenmesi icin. Ben de öyle yapmistim faydasini gördüm bir deneyin istersen. Ve eline atistirmaliklar, kendi yemeyi denesin. ☺️
deryaortac Sevimliayicik şuan benim bebeğimde on y 18 günlük aynı yemiyor verdiğim puturluleri de çıkarıyor bende ısrar etmiyorum soğutmak icin
Asinaninannesi Sevimliayicik benim kızım blw ilerlememize rağmen hala bazen yapıyor, boğazına fazla geleni öğürerek çıkarıyor biraz daha az vermeyi deneyin yani kaşık dolu dolu olmasın az az vermeyi deneyin
Sevimliayicik Barlasb10 verdim vermek olur muyum ekmek verdim pankek yaptım verdim elma havuç neler neler
Sevimliayicik Divayorgun Biraz sabır gerekiyor anlaşılan 😓 bende acaba nerde hata yapıyorum diye sorguluyorum kendimi
Sevimliayicik deryaortac Bende ısrar etmiyorum ama niye böyle oldu bilmiyorum öyle plendira sarılan her şeyi robottan geçiren biri de değilim ama neden böyle oluyor anlamıyorum😓
deryaortac Sevimliayicik doğdu doğalı o kadar özeniyorum ki yiyen bebeklere benimki ağzını bile açmaz atak dönemi sanırım ondan yada dişten diyip geçiriyorum ocim el vermeye vermeye elbet yicek
Kuzeyeliz Sevimliayicik başta bizimde öyleydi . Eline verince yiyordu pilav falan verince kusacak gibi yapıyodu zamanla alıstı
Giz3w Sevimliayicik benim bebegimde 8.5 aylik aynI.Eline verince yiyor ama cigenemeyi yeni ogreniyor sanirim.Birde kasikigi cok agzina sokarsanizda yapiyor yani ben on dislerinin oldugu bolume dil altina dogru kasigin ucuyla veriyorum kendi cigneme hareketiylr yutunca yapmiyor
Kubra4745 Sevimliayicik ben eline vere vere alıştırdım yoksa yutmuyordu hiç ama alışıyor eline verin sürekli yemek saatlerinde yedirin aralar da verin yani
Sevimliayicik Kubra4745 Veriyorum ama ufaliyor elinde hep 😐ilk bı ağzına götürüyordu şimdi elinde ezip atiyor