Ayca77 Kızlar inanmayacaksınız ama sabah elimde kına vardı, bi yere mi dokundun demeyin evde kına bile yok 🤦🏻♀️ başına gelen var mı ne anlama geliyor, yıkıyorum geçmiyor, bildiğin kına kokuyor
Tombikdonerartikcokpahali Ayca77 Mantar 🤷🏻♀ bir çeşit gece oluşan mantar, öcücü böcücüler gelmeden diyeyim 🤣
Zeyneprana Ayca77 Tıpta bir çeşit mantar türü 😄 Halkta cinlerin düğünü ( tövbeestağfurullah ) 😄 Korkulucak bişey değil geçer bir kaç güne 🤗
Tombikdonerartikcokpahali Ayca77 Olur canım, 1 veya 2 güne geçer. İstediğin yanıtı vermemiş olabilirim fakat öcülerle alakası yok.🤪
Ayca77 Tombikdonerartikcokpahali yoo benimde aklımdaki öcü değildi 😁 inanmıyorum öyle şeylere sadece mantar diyince gözümün önüne gelen daha farklı öğrenmiş oldum 😁
Ayca77 elifizm inler cinler olduğunu söyleyen kim neden linçleme derdindesiniz, bu şekilde mantar mı olur derken cini mi kastetdiğimi düşündün?
Ayca77 Avsininannesi15 bulaşıcı bişey değildir heralde, 🤷🏼♀️ kızımın altını değiştirirken korkmuyor değilim açıkçası 🤦🏻♀️
Ayca77 kuzey-21 Allah’ım ya ne değişik şeyler var 😁 kınalandık bedavadan iyi mi 💃 kınayıı getir aneyyy
Sevvedaa Mantar türü dense de bilimsel olarak kesin bir kanıtı bulunamadığı için böyle demişler. Dini olarakta bir açıklaması yok benim de doğumdan bir hafta önce iki elimde simsiyah oldu foto bulursam yüklerim. Birol hocadan araştırdım bilimsel yayınlar bulmaya çalıştım ama kesim bir açıklaması yok. Akşama doğru geçmiş oluyo genelde ertesi güne de çok az kalabiliyor
Ayca77 Sevvedaa sabah benimde böyle aşırı koyuydu, yavaş yavaş rengi açılmaya başladı, ben şok ben bim 😁😁
Ayca77 Sevvedaa eskileer her şeyi bilir ruhumuzu düğüne götürmüşler demek ki 😁 o değil rüyamda da arkadaşımın düğününe gitmiştim hahahs
kuzey-21 Ayca77 eşime diyorum ki kınanı yaktılar seni beğenmeyip düğünü iptal ettiler kınalandığınla kaldın diyorum 😂😂😂 ama aksi şu ki her perşembe gecesi veya cuma gecesi kına yakıyorlar eşimde korkudan o günler banyo oluyor 😂😂