balliordegimm Hanimlar evde ek is paketleme yapaniniz varmi nerelerden aliyosunuz bende aksama kadar bos bos oturuyorum yapmak istiyorum
Ozge5555 balliordegimm bildigim kadariyla işkur is olunca msj olarak bilgilendirme yapiomus ama nasil ilerliyor o surec bilmiorm 😂
Elizaninannesii Minedemir var kız yapılıyor bi bak tekrardan maske ğaketleme falan var fiyatıda güzeldi
balliordegimm Minedemir evet malesef bende gecen aradim oyle bi is imkani saglamiyoruz dedi internettekiler bize ait degil dedi
Minedemir Elizaninannesii aaa . İşkurun kendi sitesinde evde paketleme işi diye ilan mi yazılı peki nasıl bakmamız gerekli bacım
balliordegimm AslanannesiAyse 😅😅 yani tabikide islerim oluyo ama bebegim uyuyunca falam bos bos oturuyorum genellikle uyuyuana kadarda evi toplayip supuruyorum ek is olsa fena olmaz
AslanannesiAyse balliordegimm valla ben benimki yatınca bende onla beraber yattığım için ancak dinlenmeye fırsat oluyor
Minedemir balliordegimm aynen işkur bize ait değil diyor resmi olarak öyle dışarıya bir iş vermiyor keşke olsa keşke biz yanlış bilsek valla 🙈