GiybetReis Kızlar bişi sorcam😂 xiaomi robot süpürge 1 işaret parmağı kadar yerden yüksek olan koltuk altına girer mi?😅
Merisuu GiybetReis bacım valla burayı en iyi kullanan sensin sormadığın soru kalmadı bilmiyom üstte kalsın🤣
Tatlican GiybetReis xiaomi robot vakum mop pro mop pro yuksek ama xiaomi robot vakum 1c ona gore daha alçak kardesim aldi heryere giriyor
GiybetReis Merisuu oooo burası benim hayata devam etmemi sağlıyor. Marketteyim kararsız mı kaldım. Hemen bacılar yetişir 😁
Deletedmom8453 GiybetReis Kızzz bizim buraya butik açmışlar dedim bu kız mı açtı acaba 😂 öyle bir çılgınlık yaparsan söylemezsen ağlarım
GiybetReis Deletedmom8453 ben böyle giderse anca kapının önüne işportacı açarım. Dizerim eski bileklikleri bi havlu üzerine 3-5 tl ye anca satarım😅 kiralar olmuş 22bin😂
Deletedmom8453 GiybetReis HAAAHQHAHHAAH ÇAY BOĞAZIMDA KALDI 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Sana dedim zamanında 😂 şimdi karşı binanın altı da açılmış kiralık yazıyo 😂
GiybetReis Deletedmom8453 ben gecen gün çiğlide ki oyunhaneye götürdüm kızımı. 12-16 ay gruba. İdare eder aman aman bişi beklemedim tabi. 16-24 ay arası gruplar daha iyidir heralde.