1300nesli Maflor gaz damlası kullanıyoruz. Doktor 6 ay kadar kullanın dedi. Ama bana gerek yok gibi geliyor. siz ne zamana kadar kullandınız ?
UcuBulunamayanBant 1300nesli ben sadece 2sise kullandım gaz damlası 2bucuk aylıkken falan bıraktım düzeldi gaz sorunu gerek duymadım. Eğer zorlanmiyorsa düzene girdiyse bence gerek yok
MinnakPanda Bizede maflor yazdi doktor. Küçucuk şişe 120 TL 😔 bu ne ya. Günde 3 doz damlatsan her biri 6 şar damla. 10 günde biticek zaten. Topu topu 8ml. Almasan olmaz bebeğim orda kivranirken😔 neden bu kadar pahalı herşey…
Alevvvv MinnakPanda valla bende aldım hiç bseye yaramadı canm en pahalı damlaları kullandık gittik metsil de şifa bulduk cok şükür kızım onunla rahatladı sizde bi deneyin derim
Aselbali102 Buseasaf biz daha 27 gunluguz asiri gazli bebegim o yuzden kullaniyorum ve gazini yapiyor lakin yaninda midesine zeytinysgi masaji , gaz cikarma hareketleti yapiyrm yinede uykusundan uyaniyor gazi geldiginde ve cok kivraniyor 🥺
MinnakPanda Alevvvv Bizde ilk metsil aldık işe yaramadı 😣 artk şans mı ne bilmiyorum. Maflor biraz iyi geldi
Esrakrm Alevvvv Biogaia ve maflor gaz için değil bağırsak florasını geliştirip bebeği rahatlatmak için verdik hemen gaz çıksın olayı yok zamanla faydasını görmüşsünüzdür metsilinde faydası olmuştur tek başına yeterli olmaz tabi
Alevvvv Esrakrm hiç bi faydası olmadı aksine cocuk cok huzursuzlaştı uyku uyuyamadı bıraktık kendne geldi cok şükür
Nlfrszn 1300nesli kendi kendine hareket etmeye boyke eller ayaklar hareket edınce zaten gerek kalmıyor bende 3 aylıktı heralde dahada kullanmadım ama 8-9aylıkken gaz sancısı olmustu cok kotu ıdı korktu ıdık cocuk heraket etmıyordu sıkıyordu kendını 6-7saat aglamıstı gaz damlası ıle rahatladı