Gulismusti Merhaba kızlar bebegim 1 aylık oldu 60 cc süt veriyorum sabah ve akşam da 30 cc süt 30 cc mama olarak destekliyoruz ama son 2 gündür sabahları çok huysuz uykusu oldugu halde uyumuyor acaba artık 60cc sütle doymuyormu üzülüyorum da böyle olunca.
Berilsmom13 Gulismusti ilk zamanlar emme refleksinden dolayı sürekli emmek istiyorlar duymadığından değil onun midesi daha minicik annesi :) emerken kendini güvende hissediyor o yüzden sürekli emmek istiyorlar
Berilsmom13 Gulismusti doktoruna sormuştum ne kadar verirsen o kadar emer reddetmez demişti doyduğunu bilmiyor çünkü
Dondurmalikahve Gulismusti Doyup doymadığını gün içinde kirlettiği bezlerden anlayabilirsiniz aslında o ayda en 4 5 bez kirletiyorsa doyuyordur. 4 ay civarına kadar doyma hissi olmaz bebeklerde doysada anlamazlar.
Gulismusti Melake olabildiğince az mama vermeye çalısıyoruz sütümü reddetmesin diye doyduğunu uykuya daldıgında anlıyorum ama huysuzlaşınca panik yapıyorum.
Berilsmom13 Gulismusti bende ilk ay mama verdim sarılık zamanında mama verince hop uyuyordu dr sordum mamaların sindirimi daha zor o yüzden daha geç acıkıyorlar demişti ilk zamanlar çok vermiştim bilmeyerek sonra azalttım düzene girdi şükür
Berilsmom13 Gulismusti evet işte bende gereksiz büyümesinden korktuğun için kontrollü verdim mamayı çok şükür bıraktık ama bikaç gün ağladı istedi biberonu ama vermedim valla