Elizmoms Bebegim 6 aylik koltuktan düştü suan iyi doktora gotürmem gerekir mi cok kotu bi anneyim o kadar dikkat etmeme ragmen bi anlik dalginligima geldi😢
Balkizlarim Elizmoms Kötü anne damgasını vurmayın kendinize ne alaka yani 🙄 Gözetim altında olun kusma morararak ağlama nefessiz kalarak yani ve gözde kayma oldumu takip edin ve uyutmayin.
UcuBulunamayanBant Elizmoms kendini suçlama öncelikle olacağı varmış geçen hafta benim bebeğim de düştü saniyelik gözümü ayirmamla artık koltuğa kesinlikle yatirmiyorum valla çok panikledim ama şükür hiçbir sıkıntı olmadı göz refleksini kontrol et 2saat kesinlikle uyutma reflekslerinde bı sıkıntı yoksa Allah’ın izniyle bişey olmaz bide arkadaşlarım düştüğü yer 50cm yüksek değilse korkma demişlerdi.
Melesss Elizmoms kötü anne olduğunuzu niye düşünüyorsunuz çocuk bu düşe kalka büyüyecek kendinizi suçlamayın… Takip edin bir kusma vs olursa acile gidin
Vuslat23 2 saat kontrol altına al uyutma ,kulak içi sıvı akma, gözde buyume kuculme, parmagını takıp edıyormu, elını kolunu kaldır dınçmı
Elizmoms Vuslat23 evet hareketleri ayni durgun degil cok şükür insallah bisey olmaz en korktugum sey basima geldi 😔