yarennn Merhaba güzel annişler 1 hafta sonra 6 aylik olacaz ufaktan tadımlara başladık bilgisi olanlara şöyle bir sorum olacak instagramda gördüğümüz organik pirinç unu tam tahıllı unlar bebek irmikleri vs bu ürünleri instagram dışında satan yerler var mı büyük marketler falan satmıyor mu nerden temin edebiliriz mesela bu konuda hic bi bilgim yok
KaSeAy yarennn Ben normal irmik ve marketlerdeki tam bugday unundan veriyorm o instagram sayfaları bana insanları sömürüyor gbi geliyo
yarennn KaSeAy evet bana da öyle geliyor malesef ve ben bu bebek irmigi dedikleri şeyle bizim kullandığımız irmiklerin arasinda ne fark var bilmiyorum siz biliyor musunuz
Faji yarennn organik pazarlar oluyor semtlerde oralardan alabilirsiniz. Veya makro marketlerde de oluyor. İsterseniz internetten Aradolu, taze masa, taze direkt gibi sitelerden de alabilirsiniz. Bazı markaların kendi siteleri de oluyor city farm gibi 😊
IrmakDuygu Veee organiğin esas adresi makarnavitmaaaa diyorum gözünüz kapalı alın. 6. Ay da tüm tahıl unlarını oradan almıştım. Şimdide makarnalütfen i deneyeceğim sipariş verdim 1 yaş olduğumuz için sebzeli makarnaları merakla bekliyorum 😍