leylaelisa Merhaba hanimlar ben 1 subatta spinal sezeryan ile dogum yaptim sutum cok gelmedi o yuzden bebegim saeilik gecirdi 2 gun hastanede yatti 7 gunlukken ışık verdiler o sirada stresden daha cok gtti sutum geliyor ama 3 saatte bi 25 cc 30 cc en fazla 50 cc geliyor haatanede yatarken sut veremedim fazla ustunu mamayla tamamlamislar hepde biberon verdileer alismis hemen memede cabucak yorulup uyuyakaliyordu cikarken doktor 60 cc ver 2 saatte bi dedi bana bndr 60 cc mama vermeye basladim hemde kendimi emziriyorum ama 2 şer dakika da sut gelmemeye basliyo mememden suan 75 cc mama iciyor 2 saatte bir bagzen 90 cc bagzen cok acsa 100 cc bile olabiliyor istiyor cocuk ac goruyorum bende veriyorim sizcw hatami ediyorum yanlis mi yapiyorum sizlerde durum ne
Deletedmom00881 leylaelisa ne kadar istiyorsa ver canım, ama düzenli oldun, mesela 2 saatte bir karnını iyice doyur, ilkin sütünü ver ardına mama ver ve doyur, ne kadar isterse o kadar, şimdi kendini toparlasın ki diş döneminde kilo alımı baya yavaşlıyor
Elo89 leylaelisa eğer bu şekilde mama vermeye devam edersen bundan sonra hep mama vericeksin.. durumun varsa bebek emzirme danışmanından yardım al..
Bugleminannesii leylaelisa çocuk doktoru ve emzirme danışmanı ile ilerlemen lazım mama konusunu mamayı çok verdikçe seni ztn emmez
leylaelisa Deletedmom00881 aynen oyle yapiyorum alarm kuruyorm sirf o yuzden ztn gece de gunduzde once kendimi emziriyorum sonra mama veriyorum 2 saatte bir col ictiyse 3 saat uyuyor oyle uyandiriyorum bu ara biraz kendinin uyanmasoni bekliyorum ama zaten kendide 2 saatte bir acikip uyaniyor en gec 2.3 saate kalkiyor ama hemsire verme cocuga vs deyince yanlismi yapiyorum dedm kendi kendime
Deletedmom00881 leylaelisa hemşireye bakma, 3 saatte de olur, benim bebeğim doğduğu aydan itibaren iyi kilo aldı taki şu 5. Aya kadar dişler şişti ve mahfetti çocuğu, 50 gram bile alamadı 1.5 aydır, önce ne kadar kilo alsa kârdır canım
Elo89 leylaelisa canımm eminim sütün vardır göğüslerinin çalışması gerek sadece kendine güven nolur 🙏🏻 Bak instagramda dilruba demirezer var bebek emzirme danışmanı sağolsun herkese yardım ediyor bu konu da YouTube videoları var bir bak lütfen mamadan kurtulma şansın var♥️