KaSeAy Miniktavsan NaimeYilmaz Tanıdıgımz biri köyde kendi yetiştiriyormus cocuk için verdi doğal yani. Tavuk etlere göre daha hafif sadece güvenilir olmadıgı için önermemiştir doktorunz. Fikirlerinz için teşekkürler🙏🏼😊
NaimeYilmaz KaSeAy Benimde köyde amcam teyzem dedem var çiftçilik yapıyorlar. En kötü komşularından bile tedarik edebilirim. Ama gezen tavuk her şeyi yer. O yüzden oğluma organik alıyorum sadece. Siz bilirsiniz tabi tercih sizin.
KaSeAy Alazcns 6 ay 18 günlüğünz biz de:) Ama pek begenmedi sanırım ya da aç degildi bilemedim yarın vericem kalanını:)
Deletedmom115 KaSeAy Aç değildi dediniz ya bir de ek gıda verince ne çok aç ne çok tok olmalı özellikle tadım ayında yani 6. Ayın tamamın da.
KaSeAy Deletedmom115 Evet zaten cok acıkmıyor sürekli emmek istwdigi için.. Akşam üzeriydi yeni emmiişti ve uyku saati yaklaşmıstı mızmızlığı üzerindeydi ondan yemedi. Kısaca aç degil yazmısım😊
Duygusss KaSeAy Canım biz yeni geçtik ek gıdaya 5 ay 6 günlüğüz doktorumuzun verdiği listede 4. Günden sonra o tarz çorbalar yiyebileceğini taneleri yutmakta zorlanırsa rondodan geçirmem gerektiğini yazmış 🤔 Verebilirsin diye düşünüyorum 🤔
Mybaby1234 Tazeanne16 ben 15-16 saat kaynattım suyu kalmadı hiç bu şekilde uzun sure kaynatanlar su eklıyorlar mı bir fikir alsam.
Tazeanne16 Mybaby1234 bence su eklemenin bi anlamı olmaz die düşünüyorum kemiğin faydası o çekip giden suda kalıo, bence maksimum 5 saat ki düdüklüde yani ben ce iyi süre