KaSeAy Tavuklu sehriye corbasını bebeklerinize kaçıncı ayda verdinz? 6.5 aylık oğlm kendimize yapıcam tuzunu sonradan atsam ona da versem olur mu sizce.? İnternette arastrdm verilir ama 8. ayda verilmesi daha uygndur yazıyor. Veren var mı 6.5 aylık bebege? Corbanın içeriği: Tavuk suyu sehriye yoğurt un tavuk parcaları da var ama o kısmını vermem yutamaz henüz. Unu da tam bugday unu kullanıcam
araskuzumm0918 KaSeAy 8.ay sonuna doğru başladım ,acele etme meyve püresi yoğurt başlaman en uygunu ,midesi kabul etmez henüz ağır gelir ,gelmese de şuan gerek yok öncelik anne sütü zaten ,8.aya kadar tadım en uygunu ve 3 gün kuralıyla 😉
deletedmom2200 KaSeAy oğlum 9 aylıkken artık yediklerinden ver demişti doktor ama tuzsuz , baharatsız olmalı demişti. Baharatı bilemem de tuzsuz asla yemiyor bir fiske tuz atıyorum çok karşıyım ama yapacak bişe yok bol bol su veriyorum 🤧🤧🤧 Parçalı şeyleri siz vermeyin bence önce kendisi yiyebilsin eline verin bakalım ne yapıyor eğer çiğneyip yutabiliyorsa o zaman çorba vs katarak verin. 8. Aya kadar püre tarzı ya da sadece çorba olabilir
sersem KaSeAy ben ilk defa bugün verdim tavuk suyu tel şehriye bu kadar ☺️ Şehriyeleri suda haşladım iyice yoğunlaşınca tavuk suyunu ekledim. Sen de verebilirsin bence tuzunu koymadan yediğiniz çorbadan. 7ay bitti bizim bugün ❤️
KaSeAy meltemineLduru Teşekkr ederim ayrı corba yapmaya üşeniyorm bu sıcakta inş bilen vardır da bizmkinden yer☹️
meltemineLduru KaSeAy salçasiz tuzsuz yağsız olmyor mu ki bebeklerin çorbaları bse bildiğim yok da😃 oyle duymustum sanki🤔
KaSeAy meltemineLduru Bu corbada salca yag yok ki tavugun yağı olacak sadece. Tuzu da en son kendimize katarım. İçerigi uygun aslında cevap gelemzse yapıcam vericem😬
Karam KaSeAy cnm 6 aylik olduktn sonra hersey veriyrm sadece bal cilek kavun vermjyrm hepsini veriyrm ekime n gecse 😊😊😀mercimk corbasi bile icti cok sewdi 7 aylik oldk tuzsuz oldugu surece verebilirsn az once bende yaptm verdm bu corbadan cok sewiyrz 2 gunde bi yapiyrm
Karam KaSeAy yok cnm bi sikinti yasamadk arada veriyrm saten binyemek kasigi kadar iciriyrm herseydn 😀bi tabak.dolusu deil
Karam KaSeAy bende verdmde alerji oldu 2 gun vucudu tomur tomur oldu gecti dr sordmda yapar dedi vermedm bibdaha 😊
KaSeAy araskuzumm0918 Her şeyden verdim 5. ayda basladık zaten tadımlara doktoru öyle istedi. 6.5 aylık olduk artk farklı bişyler vermek istiyorm bi de gezen tavuk almıs eşim onun vitaminini alsın istemiştm