Bugleminannesii Kızlar bebekde pamukçuk vardı göğüs ucumda delik açıldı mantar yapmış hala geçmedi doktor pamukçuk ilacı verdi sende göğsüne sür dedi ama delik kapanmadı çok yanıyor göğsüm yaşayan varmı neyle geçer
Nefesin-Annesi Bugleminannesii karadut özü az birşey diline sür kendine mantar kremi kullaninternet araştır istersen bi
Sblatc Bugleminannesii göğüs pedleri uzun süre kalınca mantar olabiliyo diye duydum kullanıyorsanız sürekli değişin
Babyfacee Bugleminannesii hayır yara değil pamukçuk, hatta bebeğimin ağzına da geçti. O gümüş kapak yüzünden pamukçuk olduk biz zaten. İğrenç bişey
Babyfacee Bugleminannesii travazol Krem denedin mi canım. Benim göğsüme o çok iyi geldi. 2 gün düzenli sür bak göreceksin farkı. Hangi Kremleri kullandın sen? Ben de 3 farklı Krem denedim en iyisi travazol
Bugleminannesii Babyfacee bebek emdiği için iyi temizleyemem diye Cesaret edemiyorum. Mikostatinmi ne pamukcukt ilacı bebeğin ağzına verildi iki doktorda ondan göğsünede sür dedi krem vermediler başka. Bildiğin delik ya😭
Babyfacee Bugleminannesii kolay temizleniyor merek etme. Bak onu sür gerçekten güzel Krem. Sağlıkçıyım ben. Mikostatin biz de kullandık geçirmedi. Her mikostatin öncesi karbonatlı su ile bebeğin ağzını bastırarak sil Bi de