Ozlemyoz Merhaba güzel anneler 6 günlük kızımın dün göbeği düştü bugün de altını temizlerken fark ettim genital bölgesinde kan vardı hiç yaşayan oldu mu ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Balkizlarim Ozlemyoz Doktorumuz bize normal demişti yeni doğan bebekte anneden bebeğe geçebiliyormus bende yaşamıştım bu durumu 🌺
Yasemin38 Ozlemyoz 2 saat çok uzun süreç canım 6 günlük bebek için. Yetersiz beslenme ve sıvımı alımı az olduğundan kaynaklıda olabilir
dolunaymomsss Ozlemyoz çünküuuuu yer saat başı emzirmen gerek yeterli besin alamıyor o yüzden oluyor bizde de öyle olmuştu muayeneye gidince doktora söylediğim de yeterli beslenememis dedi 🥰 sezeryandim çünkü süt yeterli gelmemişti sonra sonra çözüldü bol emince hemen geçti 😍
Balkizlarim Ozlemyoz Bizim bir kere öyle geldi dahada olmadı sizde sürekli mi oluyor öyle ise bir doktora götürün bebeğiniz kiz mi erkek mi ✨
Ozlemyoz @Balkizlarim bugün ilk defa görüyorum ben eğer ki devam ederse doktora giderim çok teşekkür ederim sağolun 🥰
Gorkeminannesiii Ozlemyoz kız oldugu için hormonların süt yoluyla ona geçmiştir kuzum geçer sıkıntı yapma 😌😌
Ozlemyoz @Yasemin389 hastanede ki doktorum ebesi en fazla 2 saatte bir emzir dedi daha uzun süre uyuması ve emmemesi sarılığa neden olur dediler gündüzleri bazen saat başı emiyor geceleri en fazla 2 saat uyuyor uyanıyor kendiliğinden
Gorkeminannesiii Ozlemyoz inşallah ama 6 günlük bebege 2 saatte bir meme verme kuzum 1 saatte emzir 2 saat çok fazla
Mira2363 Ozlemyoz benm bi arkadaşimin kızının öyle olmuş doğduğu zaman doktor demiş ilk adetini olmuş ne kadarı dogru bilemem bana söylediği zaman çok şaşirmiştm
Tirtilinannesiii Ozlemyoz benim kızımda da oldu. Doktora götürdüm kız bebeklerinde normal dedi. Bizim iki kere oldu
Ozlemyoz @Gorkeminannesiii bol bol emziricem o zaman teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız benim Allah razı olsun 🥰