Gemli Merhaba…. 15 aylik kizim var gece de gündüzde cok fazla emiyo ve gun kosturmayala geciyo bu aralar o kadar zayifladim ki kilo almak isiyorum onerisi olan var mi…..
Sultanyldzz Gemli bende sezeryandan sonra aşırı zayıfladım hamile kaldığım kilonun altına düştüm neredeyse 1 ayda 15 kilo verdim 2 aylık bebeğim var haliyle yoruluyorum geceleri cici bebe muz süt yapıp içiyorum işe yaradı gibi düzenli yap
Tumego Gemli bende kilo vermek istiyorum kilo vermenin formülü yaz bende sana kilo alabilmenin formülünü yazacam 😅
Gemli Sultanyldzz tesekkuer ederim canim inşallah bbende d eose yarar bende hamile kaldigim kilonun altina düştüm
Gemli Tumego gece gunduz yarim saate bir emen bir bal bebek 😂😂😂tabi saka bi yana isteyerek versem kilolari mutlaka payalsirdim ne kadar yersem yiyim opmuyo ben cok vabuk kilo veriyorum ama cok zor kilo aliyorum
Yasemin38 Gemli yarım bardak yulaf ezmesini 1 bardak sütle pişir ,muz bal ceviz ve kuru üzüm ekleyip yiyebilirsin canım
Demetslt Gemli prakten diye bı şurup var. Çocuk doktoruna sordum hocam kendim kullanicam emziriyorumda kullanabilir miyim diye kullan bı sıkıntı olmaz dedi. Şuan kullanıyorum tartilmadim hiç daha ama ciddi şekilde iştah artışı yaşadım deneyebilirsiniz
Gemli Demetslt aaa bi de ilac uyku yapiyor mu icince esim sehir disinda calisiyo ben tek bakiyorum bebegime uyku yapıyorsa beni cok zorlar cunku yoksa bi kac gune alisimca geciyormu uyku uaomasi falan
Demetslt Gemli uyku yapıyor ama alışıyorsun ilk ghafta sarhoş gibiydim şimdi alıştım çok sıkıntı yaşamıyorum.