Hilalata0302 Egemom21 öyle düşünme canim her zaman gözünün önünde çocuğun büyüdüğünü belki de anlamiyorsundur öyle düşünüp de moralini bozma
Irmakprensesinannesi Egemom21 kzuum kızım 33 +0 dogsu 1865 gr doğru yogumbakimda 1700 gr kadr düştü 1830 gr ewe geldik benim kziim zayıf ince uzun dur her ay 500 600 gr alır ama boya gide r 7200 gr 68 cm şuan 7 ay 5 günlük kızım Cola sağlıklı kcuuk bir tatlı cadıya sahibim gerçekten çok hızlı gelisiyorlar emin ol benim kızımda sma optitra kullniyrz bizde aynı zaman da ek gida alıyor hic korkma büyüyorlar bizim doktorumuz hoc düzeltilmiş hesaplamadi 6 .ayda yasitlarini tamamlar her konuda dedi gerçekten şuan gelişimi ni 4/3 tamamladı her konuda şuan dış donemindeyiz ondan biraz huysuz okdr
Momkraa Egemom21 canım inan daha hızlı büyüyecek benim kızımda 2500 kilo doğdu daha çabuk büyüdü toparladı üzme kendini annesi
Minos_oglum Egemom21 okurken sanki ben yazmışım gibi geldi düşüncelerimi aktarmissiniz resmen sanki hala yeni digmus gibi herkes çok küçük kilo almıyor diyor bana tepki vermiyor göz teması çok az ne zaman büyüyüp oyun oynicam diye çok merak ediyorum
Prensesannesiii26 Egemom21 altı aylık olduğunda topaç gibi olacak emin ol bende prematüre annesiyim ve çok çabuk toparlandı şuan 32 aylık ve tam bir cadı resmen hiç endişe etme çevreye kulaklarını tıka sadece doktorun dediklerine odaklan kafanda soru işaretleri oluşuyorsa başka doktora daha göster ama bence kilosu gayet iyi kafana taktigina değmez
Anne25 Egemom21 31 haftalık doğum yaptım suyum geldi benim de 1400 gram doğdu bebeğim 35 gün küvez de kaldı Şuan 13 aylık öyle güzel baktım öyle güzel bğyüyüdüki Büyüyecek annesi merak etme koca bebek olucak kucaklara sığmayacak bu sözümü unutma
Erv Egemom21 cnm bende 32 haftalik dogum yaptim servikal yetmezlikten bebegim 2355 gr dogdu 13 gun yogunbakimda yatti kro 6 aylik duzeltilmis 4 aylikken bizim kiloda 5700 gramdi hic uzulme bebek surekli senin yaninda ondan gostermio prematureler cabuk toparlanirlar bnm bebeye hicbir mama yaramadi taki raporlu mama alana kadar suan raporlu mama kullanioz kilo almaya basladi hic canini sikma bana da ayni seyler soylenio ama takmamaya calisiom