Deletedmom6261 Sevgili anneler merhaba birsey sormak istiyorum bebegim aile ortaminda olsun kalabalik bi ortamda beni pek aramiyor elinden kim tutsa onunla beraber gider bana pek bagliligi yok baglanmasi icin ne yapabilirim
a010101 Deletedmom6261 daha fazla tebessüm oyunlar ilgisini çekecek şeyleri beraber yapın müzik açın dans edin şarkılar söyleyin anlasada anlamasa da ama birine gitmesi kötü birşey değil ki dinlenrsnz biraz
Irmakprensesinannesi Deletedmom6261 aslimda size bağlıdır da dis dünyaya daha meraklı ysa nrmldir fazla sıcakkanlı demektir bebeğiniz benim kızımda bazen hiç tanımadığı birine gülümser gider kucağına bazn de aslında sıkılınca gördüğü birini yabancılar ağlar
Usengeccanee Deletedmom6261 benim kızımda öyle 18 aylık dışarıda dahi balkonda birini görsün el sallar amca görsün dede der beğenmediği kişileri git der diğerlerini abi gel abla gel diye seslenir oyun yapar ama kalabalık yerlerde falanda öyle aynı şekilde ama emmeyide Bi o kadar çok seviyor yanımdan ayrılmaz aynı ortamda ben varsam benimde gözü arar hep. Ama eğer yoksam akşama kadar dahi huysuzluk yapmaz haftada 1 gider çalışırım hiç aramaz ama evde desen bacağıma yapışık 🤣
Deletedmom6261 a010101 evet bende dinleniyorum ama mesela anne nerde siyorlar gostermiyor ama babayi dedeyi dayiyi gosteriyor cok gucume gidiyor agliyorum
Deletedmom6261 Irmakprensesinannesi evet keşfetmeyi seviyor o yonleri guzel ama beni cok takmiyor benim gucume gidiyor
Deletedmom6261 Usengeccanee aynen iste ben olmasam hic tinlamiyor aglamiyor takiliyor bende mi bi kusir var ilgimi sevgimi mi tam vwrwmiyorum anlamadm yada cok mu guvenli baglanmis
Irmakprensesinannesi Deletedmom6261 buyuyor annesi keşfettiği için de kalabalık vb ortamlarda ds çok insan yeni şeyler çok oldgu için ilgisi ortaya geçer bu çok nrml
Nefess2020 Deletedmom6261 17 aylik kızım annemlere geldim ama beni perişan etti. Yapışık ikiz gibi ayrilmiyor asla gözünün önünden kayboldummu ortaliğı yıkiyor. Evimdeyken bu kadar yorulmuyordum bu kadar yapışmiyordu bana. Biz butun gun kizimla tekiz evde ondanmidir bilmiyorum aşırı bağimli . Babasina dahi zar zor gider oda 5 dk lina. Bugun asla wc ye gidemedim o kadar çok ağladıkı bizimkiler asla susturamadılar. Yani ne bilim bu kadar bağlanması inanin daha zor . Ilerde nasil olucak kreş meselese falan bilmiyorum.