Ftmnrdnmz Kızlar sağlık ocağından kan damlası verdiler ama hala kullanamadım bebeğim huysuz Bi bebek çevremden de pek iyi şeyler duymadım kabız huysuzluk falan yapıyormuş kullanan var mı yada başka kullanıp memnun kalan?
Minik_kusummm Ftmnrdnmz ben kullandim onu aşırı huysuzluk yapti kabiz gaz bağırarak aglamisti sidefer kullandik duzeldi doktorum icinde paraben var onermiyorm saglik ocaginin damlalarını dedi bie yaşından sonra hic vermedm besinlerden yemeklerden aldirdim hep vitamini her corbasina mutlaka kara mercimek atıyorum pekmez veriyorum hergun
Ftmnrdnmz Merisuu kullanmaya korkuyorum açıkcası denemeli miyim bilmiyorum daha kötü olmasından korkuyorum
Aybuke4401 Verdikleri gün kullandım bı defa çocuğum sabaha kadar hiç susmadan ağladı ne yaptı o kan damlasi bebeğime bilemedim
3melek_annesiii Ftmnrdnmz benim bildiğim önce kanına bakılıyor kansızlık varsa veriliyor ve ben 3 çocuğuma da hicbirsey kullanmadım maşallah bir sıkıntım olmadı
Meltem1991 _ecrinin_annesi bnde kullaniyorm kaç aylıksınz acaba içindeki ölçeğe goremi veriyorsnz acaba bazıları kilosuna göre diyorda
Jrmommy Fransada 3 farkli doktora sordum hicbiri önermedi, burada hic vermeyiz o nereden cikti dediler 😂 kullanmıyorum o yüzden
Elifsarem61 Sağlık ocanın verdiği ilacın içeri temiz değil ocean 400 d3 kullanmanızı öneririm ben hem vitamin hemde kan ilacını kullanıyorum
3melek_annesiii Ftmnrdnmz normal doktora gidin muayeneye bence çünkü şu ara sağlık ocağının verdiği kan ve d3 un içinde iyi şeyler olmadığını duyuyorum heryer de
Berna0612 Ftmnrdnmz ben kullandım 3 gün bebeğimi çok kötü yaptı kabızlık huzursuzluk ağlaya ağlaya çocuk helak oldu değiştirdik doktor önerisi ile ferrozinc kullanıyorum şimdi