Zbegik_06 Anneler benim bebeğim kolik bebek ve çok sancısı oluyo mama veriyorum aptamil gaz yaptı başka hangi mamayı önerirsiniz ben sma deneyim diyorum bebeğim 3 aylık
Mucize-Melekler Zbegik_06 biz sma optipro kullandık çok da memnun kaldım. Gaz sıkıntısı yaşamadık kg alimi da gayet iyiydi. Süt alerjimiz çıkınca mama değiştirmek zorunda kaldık orası ayrı konu tabi 🤷♀️
Prensescik Zbegik_06 Bebelac sarı kutu 2 bebeğimede onda kullandim yine kullanıyorum ne kabızlık ne gaz yapti
Zbegik_06 Mucize-Melekler kilosuna normal hatta fazla diyo doktoru 3 ay 2 haftalık 2 hafta önce 7 kiloydu
Mucize-Melekler Aselimmmmmm gürültülü kaka, yüzde ve popoda geçmeyen sürekli tekrar eden kızarıklık, huzursuzluk, kusma, ama en önemlisi kakada mukus ve kan. Doktorunuzun yönlendirmesi ile çocuk gastroentolojiye gittik. Kaka ve kan tahlilleri ile teşhis koyuldu.
adenly Zbegik_06 benim bebeğimde gazkolik cok sancısı oluyordu golden goat,sma , hipp denedim en slnunda Aptamil comformile geçtik şu an iyi gaz problemi cok azaldı tabi bunun yanında damlalarda kullanıyoruz doktor tavsiyesiyle. Mamanın gaz yapıp yapmadığını hazırladıgında çalkama esnasında köpürmesinden anlayabilirsiniz sma ve hipp baya köpürüyor uzun süre tok tutuyorlar ama fazla gaz yaptı.Tabi her bebek farklıdır ama yinede denemeden goremiyoruz
bebetom08 Zbegik_06 biberonu çalkalamayın kaşıkla hızlı bi şekilde karıştırıp kapatın bayağı fark ediyor
Zbegik_06 Teşekkür ederim güzel anneler bebelac almayı düşünüyorım peki aptamil den bebelaca geçersem kabızlık yapar mı
bebetom08 Zbegik_06 bizde aptamille başladık gaz sıkıntımız vardı bebelac a geçtik bi sıkıntı yaşamadık gaz sıkıntımız bitti şükür kendi kendine atıyo gazını kabızda değil 3 günde bi yapıyo..heray 1 kilo aldırdı prematüre doğmuştu..ama biberonu çalkalamayın mutlaka kaşıkla farkı göreceksiniz
Tugbad Zbegik_06 sma daha fazla gaz yapıor bence ben humana kullanıyorum benım bebegımde 3ay 10 gunluk sukur gazı bitti benımkı de cok gazlıydı
Zbegik_06 Mucize-Melekler hepsi var fakat poposunda kızarıklık olmuyo bide kakada mukus ve kan yok alerjisi olabilir mi acaba çok kusmasına doktor midesinde reflü olduğunu söyledi ondan çok kusar ve çok öksürür dedi
Mucize-Melekler Zbegik_06 kakada kan ve mukus yoksa diğer belirtiler tek başına alerji şüphesi için yeterli görülmüyor. Ama için rahat etmiyorsa doktorunla bu konuda özellikle görüşebilirsin yada bir alerji bölümüne çıkabilirsiniz. Gastroentoloji için yeşil dosya açılması gerekiyor direk randevu alinmiyor
Zbegik_06 Bide anneler benim oğlumun yanağında 1 aydır kızarıklık var bepanthol sürdüğüm zaman geçiyo sütmediğim zaman geri kızarıyor bu aralar da hafif soyulur gibi olmuş yanağı sizce nasıl geçer doktorumuz bepanthol kullan geçer dedi