Bikedibikizannesi Prenses21 doktor krem vermişti ben öyle geçirdim dikkat etmek lazım çünkü ilerleyince genital bölgesinede geçebiliyor
Busrabektass Prenses21 Benim kızım da olmuştu. Karbonatlı su yap gazlı bez ile sil hergün,bana doktor öyle yapmamı söylemişti.
ZeynepNare Kendi göğsünüzü de karbonatli suyla silmelisiniz ordan tekrar bulasiyormus benim doktorum oyle yaptirmisti ve kisa surede gecmisti
a010101 Prenses21 acıyo olablr 7 aylık emzirirdikten yada mamadan sonra su verin ki dili temizlensın karbonatlı suyla dilini silin göğsünüzü de aynı şekilde emzik Emiyorsa onuda kontamine olmasın ağızdan geçtikçe candıpak sprey kullanmıştık biz birde
Boncuk-anne Hem karnonatlı suya steril bezi parmağıma sarıp ağzını temizledim hemde mikostatin kullandım ama mikostatin daha çok işe yaradı
Esra73 Bikedibikizannesi çok teşekkür ederim canım benim kızımın ağzında da çıktı sonra genital bölgesi pişik oldu çok fazlaydı ama ben pişik değildi diye düşündüm çünkü kızım rahatsız değil gibiydi senin yorumu görünce acaba orasında pamukçukmu dedim
Bikedibikizannesi Esra73 benim kızımda 2 kez oldu ve oda hiç rahatsız değildi herhangi bir belirtisi yoktu yani. Doktora gitmeden geçmedi karbonat dahada fazlalaştordı bizde