Maxool Merhaba hanımlar, bebeğim yedi buçuk aylık ona günlük 3 öğün ek gıda veriyorum ama yetiyor mu yetmiyor mu diye düşünmeye başladım. Yarından itibaren 4 öğüne çıkaracağım. Siz kaç öğün veriyorsunuz ve neler veriyorsunuz merak ettim 🙈😅
Miraaa123 Maxool ben sabah kahvaltı öğleden sonra ara öğün akşam yemeği bazen meyve veriyorum yemekten sonra ama bende düşünüyorum yeterli mi onları bile yemiyor kolay kolay oyunlarla yediriyorum
1Zeynoli Maxool Benim oğlum sekiz aylık. Maalesef hala çok az yiyor tadimlik gibi sadece birkaç kaşık. O da türlü oyunlarla. Sabah kahvalti sonrasında ara öğün ve son olarak akşam yemeği seklindeyiz hala.
Irmakprensesinannesi Maxool çok fazla 4 öğün şuan benim kizim 7 ay 4 günlük doktor 2 öğün verdi 2 ara öğünde bebeğiniz isterse dedi 8 a.da yada 3 ana öğünü gecicez dedi çok şuan 7 aylık bebeğinize 4 öğün bnce 2 öğünü yogurt meyve falan sa nrmlde 3 ana öğün sklde yse skinti
Irmakprensesinannesi Maxool 2 ana öğün veriyorum 2 ara öğünde yarım caybardsgi sadece okdr ondada yigurt ve meyve kalan zaman sadece formül sut
Maxool Miraaa123 Bende telefondan video açarak yediriyorum artık yoksa işkenceye dönüyor yemesi. Sabah kahvaltı, meyve püresi, çorba ve yatmadan kaşık mama şeklinde ilerliyorum meyve püresi yerine yoğurtta olabiliyor bazen.
Maxool Irmakprensesinannesi bende normalde 2 ana öğün birde yoğurt veriyordum yemek istediği kadar ama sağlık ocağındaki doktor arttıralım dedi 6 aylıkken kilo alımı durmuştu bu yüzden arttırdım mecburen
Irmakprensesinannesi Maxool sağlık ocağında doktorlara ben guvenmiyrm açıkçası kendi doktorumuz var çocuk doktoru ek gıdaya artırmak yerine formül süt verin daha iyi
Maxool Irmakprensesinannesi eşimin işi dolayısıyla bulunduğumuz ilçede mecburiyetten sağlık ocağı yapıyor takibimizi ve devam sütü kabul etmiyor ara sıra emiyor
NilAsyaMom Maxool ek gıda ve mama mı meme mi alıyor? 4 öğün fazla gelebilir ara öğün yaptırın meyve ezip verin
Maxool NilAsyaMom öğünlerimden biri zaten meyve püresi yada yoğurt şeklinde oluyor akşamda uyumadan önce kaşık maması yiyor gündüz kahvaltı ve öğlen çorba içiyor ekstra emiyorda ama emmeyi dördüncü ayından beri baya azalttı