PoyrazinAnnesi26 Bebeğim dış çıkarıyor 1 çıktı yarısı 1 de gözüktü ucu çıktı bugün ateşi var şuan 37.8 çok huysuz halsiz calpol verdim işe yaramadı düşmedi başka ne yapa bilirim ?,böyle olursa hastaneye gidicez ama hemende götürmek istemiyorum
mderininannesii PoyrazinAnnesi26 iki saat arayla biz pedifen ve calpol vermiştik birde ılık duş aldırdık
mderininannesii PoyrazinAnnesi26 birde koltuk altına ve bacaklarınin arasına ıslak bez koyduk bize doktor öyle demişti bizde baya sıkıntılı çıkarmıştır dişleri
Miraaa123 PoyrazinAnnesi26 bizim de aynı oldu hastaneye gittik ateş ölçtüler calpol verin dediler alnına koltuk altına bez ıslayıp koydum biraz faydası oluyordu ama maalesef yine huysuz oluyor 2.3 gün dişinizi sıkacaksınız maalesef üzülüyoruz ama yapacak bişey yok:/ üstü de ince olsun
Seyhan06 PoyrazinAnnesi26 3 gün sürdü bizim hiç diş çıkartırken ateşi çıkmamıştı azı dişleri çok zorladı çocuğumu ishalde oldu o 3 gün kafasından alev çıkıyodu resmen bez koydum hemen sonra banyo yaptırdık calpol verdim devamlı 3 gün sonra normale döndü lütfen gece boyu takip edin ben çok korkuyorum yüksek ateşten inşallah hemen düzelir 🙏
PoyrazinAnnesi26 mderininannesii duş benimde aklıma geldi iyice hasta olursa diye korkmutum duş aldıriyim bide
PoyrazinAnnesi26 Miraaa123 ya huysuzluk olsun da ateş ilk defa böyle çıktı panik yaptım daha çok çıkarsa diye soğuk su mu ılık bez mi koydunuz
Miraaa123 PoyrazinAnnesi26 bizim de ateş bu civarda gezdi 38 de oldu çeşmede ıslatıp koymuştum canım elini yüzünü yıka izin verirse benim kızım yıkayınca çok ağlamıştı ne kadar işe yaradı bilmiyorum ama çoraplarılşnon sıkıp giydirdim burda okumuştum iyi geliyor diye
Miraaa123 PoyrazinAnnesi26 acile gittiğim de düşmezse 4 saat ara ile verin dediler düşmedi de kafası felan çok sıcaktı verdim gece götürmüştüm sabah da doktora götürdüm 6 saat ver dedi 4 e gerek ypk dedi ama düşmeyince de 4 saatte verdim ben
Miraaa123 PoyrazinAnnesi26 gidin tabi aklınız da kalmasın insan korkuyor ateş olunca bizde eşimle korktuk gittik en azından muayene ediyorlar