Saricizgilibeyazev Bebeğim daha çok yeni ve uyurken ses çıkararak uyuyor meme emerken sesli emiyor böyle bi durum yaşayan var mı anneler ?? Birde göbek bağı düşünce ne zaman yıkadınız üstünden zaman geçmesi gerekiyor mu ?? Ses çıkarmasına çok üzülüyorum
Avsin Saricizgilibeyazev benim bebeğim iki aylık olmak üzere hala öyle 😅 merak etmeyin sesli nefes alıyorlar, sesli emiyorlar, sesli uyuyorlar. Şahsen benim çok hoşuma gidiyor çıkardığı sesler 😊
Kuzunun_Annesi Saricizgilibeyazev Ben dogdugunun ikinci gunu yikadim gobek bagi dusmemisti. Her gun yikiyorum
Hohomoromu Saricizgilibeyazev göbek bağı dudunce yıkayabılırsn canım bişe olmaz beklemdne gerek yok beklemıyende var dusmesını beklemeden yıkayan bebeğin nasıl ses çıkarıyor inleme sesi gibi mi yoksa nefes alıp verme sesi mi
Saricizgilibeyazev Avsin yani normal bi durumsa içim rahat edicek yoksa içim gidiyor 🙁 sordnuzmu hiç doktora Peki
Saricizgilibeyazev Hohomoromu yani sesi nasıl tarif etsem ağlamaklı gibi bide çok rüya görüyor irkiliyor inleme değil tam olarak keşke burda sesli yorum olsaydı
Avsin Saricizgilibeyazev açıkçası doktora sormadım hiç ama büyüklerimden duyduğum kadarıyla normalmiş, endişe etmedim o yüzden
Kuzunun_Annesi Saricizgilibeyazev Ilkide aglamisti simdi cok sukur aglamiyo niye canim sen yikamadin mi hic? Bebekler icin kuvetim var ustune boyle fileli bisey takiorum ona uzandiriyorum cok kolay oluyo iki dk da yikiyorum
ozdenarda Saricizgilibeyazev benm kızımda ilk doğduğunda hep ses çıkararak uyurdu hatta bazen inler sürekli sıçrardi doktor normal dedi zamanla geçti biz hastaneden geldiğimiz gibi yıkadık snrada göbek bağı düştüğü gibi de hergun yıkadık beklemeye gerek yok diye düşünüyorum birde çok sıcak çocuk suda büyür gelişir derler ya tamamen doğru bence
Saricizgilibeyazev ozdenarda inşallah dediğiniz gibidir hastaneye gidicem en yakın zamanda ama biraz da olsa içim rahat etti teşekkür ederim 🙏🏻
ozdenarda Saricizgilibeyazev rica ederm ne demek dış dünyaya adapte olurken oluyor bizde çok korkuyorduk hatta yarım kundak yapıyordm geceleri cnku ellerinden bile korkuyordu ama doktor herşeyi normal bunlar olur demişti