Tgcznp Merhaba kızlar 10 aylık kızıma bugün teşhis konuldu doktor Bioderma Krem. Balmoil tıbbi yağ banyosu. hipokort Krem . Abcderm şampuan yazdi kullanan varmı başka neler yapıyorsunuz geçer vs dedi ama canım sıkıldı. Fikirlerinizi Merak ediyorum
Derya1234 Tgcznp eğer bebek egzaması varsa bı aktar tavsiye ediyim size görüşün biz onlarin sayesinde atlattık çok şükür tamamen geçti instgramda lokmanaktar_snmbrc
Latiko Tgcznp atopi genelde deterjan şampuandan falan oluyor benim kızıma hindistan cevizi yağıda çok iyi gelmişti banyolardan sonra onunla yağlıyordum. Gün içinde de sürekli onunla nemlendiriyordum kızaran kuruyan bölgelerini. Geçmiş olsun çabucak düzelir inşallah 🙏🏻😊
meyaski Tgcznp cildindeki şeyler tam olarak nasıl? Benim kızım da yeni doğduğunda egzamasi olmuştu. Kremle vs geçti. Ama şimdilerde yüzünde bebek benek şeyler çıkıyor. Yenidoğan halindeki gibi değil, o zaman daha kötüydü.
Emnebgz Tgcznp benim kızım 6 aylik besin alerjisi olarak düşündük ama atopik çıktı mustela kullanıyorum birde sarı kantaron yağı arif oğlu nun faydasini gördüm yedigime cok dikkat ediyorum rezene ceviz Nutella 🥺 yumurta simdilik benim bulduklarim
Zeyna_ Derya1234 çok görüyorum evet. Gerçekten bir daha tekrarlamadımı ? Bebeğiniz kaç aylık. Birde sanırım sadece krem gönderiyor değil mi ?
Kedidirokedi Derya1234 bizde hiçbir işe yaramadı malesef aldım kremlerinden hep tekrarladı anlık çözüm oldu 😬
Kbrnrgnc Hipokort ve bioderma kremi doktor bizede verdi yüzü alerji gibi olmuştu ama çözememiştim neye alerji yaptığını şükğr şimdi geçti sıkıntısı yok ama çözemedim o neydi
Aminenur123 Bizim de o sıkıntımız var yüzleri yara gibi oluyo vücudu göğüs bölgesi de aynı doktor büyüdükçe geçer dedi ama çok kötü yüzü kortizonlu krem verdi onu kullanınca bişey kalmıyo ama oda zararlı
Derya1234 Aminenur123 ozman kesin görüşün dediğim aktarla bizde aynı sizin durumunuzdaydik ama yara bere olan yüzleri 2 günde bebek gibi oldu ve tekrarlama yapmadı zaten kremleri kullanırken diyet yapıyorsunuz sizinle ilgileniyorlar oradaki resim paylaşanlar yazin görüşün hepsi memnundur geçmedi diyen yok inşallah kurtulursunuz tavsiye ettigim kim varsa hepsi çok memnun kaldi
Aminenur123 Tgcznp sağolun hipokort krem hamazinc krem var yanında ek olarak ama sadece hipokort krem işe yaradı kortizonlu olan onu bırakınca tekrarlıyor
Derya1234 Zeyna_ ben 4 yıl önce aldım bı aylikken başlamıştı 4-5 aylıkken kremleri kullandım 2 günde geçirdi tamamen çay iki krem ve sabun oluyor şuan 4 yaşında tekrarlama olmadı kremleri az kullanırsınız atak dönemleri olursa surersiniz hiç biseyi kalmaz
Derya1234 Zeyna_ krem çay sabun vücut da tekrarlama olmadı hiç beyaz krem bize çok yaradı onu az kulalndim zaten minicik çıktığı zaman hemen sürüyordum geçiyordu zamanla çıkmaz oldu
Latiko Tgcznp biz uni baby sıvı yada granül sabun kullandık belli bi yaşa kadar tamamen geçtikten sonra bizimkilerle beraber yıkamaya başladık.
Aminenur123 Derya1234 doğduktan bi ay sonra başladı inanın 3 aylık şimdi geçmiyo kesinlikle gün geçtikçe de yaraya dönüşüyor
Derya1234 Kedidirokedi emziriyorsanız siz iciyorsunuz çayı ama emzirmiyorsaniz onu tam bilmiyorum yaniltmiyim görüşün aktarla inanin geçecek her hatırladığım da dua ederim benim bebeğim kötüydü baya yüzleri vücudu hatta resmimiz de var atmışlardi
Birkizbiroglan Kedidirokedi ya vallahi bende sırf bunun için arada kaldım. Parası önemli değil kreme de verdim 300. Onlar satıyor 400 e ama ne bileyim yani anlık kortioznlu gibi geçirip sonra çıkarsa diye emin olamadım 🤷🏻♀️
Derya1234 Kedidirokedi ilk defa duydum gecirmeyeni insalallah kurtulursunuz çok zor bı durum elinden bişey gelemesi ben alacağım zaman çok kiseye yazdım resim atanlarla konuştum tabi bu sürede aktarın verdiği diyete tam uyacaksiniz kaçamak bile olsa hemen atak geçiriyorlar bosa gidiyor herşey
Derya1234 Aminenur123 kortizonlu çok kötü yapıyor inceltiyor ve çok da zararlı bizim yuzumuzdeki damarlar gözüküyordu şükür hepsi geçti gitti darısı sizin başınıza
Tgcznp Derya1234 az önce onu sordum emzirmiyorsaniz suyuna veya meyve suyuna bir kaç Damla katabilirsiniz dedi
Kedidirokedi Birkizbiroglan kortizon yok diyorlar ama tabi bilemiyorum gerçekten var mı yok mu beyaz kremi sürdüğümde geçiriyordu ama geri çıkıyordu parası hiç önemli değil dediğiniz gibi şimdiye kadar o kadar doktora kreme para verdim ki