Hsyn9Karan 4.ay aşısı koldan mi bacaktan mi yapılıyor kaç gün banyo yaptirmamaliyz bilgi alabilir miyim
Aliaslan1 Hsyn9Karan 4.ay aşısı 2. Ay bacaktan yapılan aşıların ikinci dozları yani bacaktan olur. Banyoyu verem aşısı için yaptırmayın demişlerdi sanırım o da 24 saat zaten
Elifkskl Hsyn9Karan iki bacakdan sadece 2.gün banyo yaptırmıştım zaten aşıdan önce yaptırmıştım banyosunu
Hsyn9Karan Ayca77 bır sorum daha olacak bebeğim uyurken çok ağlıyor resmen ağlaya ağlaya uyuyor tahliler hepsi temiz çıktı neden böyle yapıyor
Hsyn9Karan Aliaslan1 teşekkür ederim bır sorum daha bebeğim uyurken çok ağlıyor resmen ağlaya ağlaya uyuyor tahliler hepsi temiz çıktı neden böyle yapıyor
Hsyn9Karan Elifkskl teşekürederim bır sorum daha bebeğim uyurken çok ağlıyor resmen ağlaya ağlaya uyuyor tahliler hepsi temiz çıktı neden böyle yapıyor
Elifkskl Hsyn9Karan büyüme atağına girmiştir canım geçici bir süre sabırlı ol oğlumda o zamanlarda uyumamak için ağlardı zorla uyutuyordum şuan geçti şükür
Ayca77 Hsyn9Karan gazı olabilir, uyumadan önce masaj yapabilirsiniz, 4. Ay atağı başlamış olabilir, şu an keşfetme döneminde uyumamak için direniyor da olabilir ☺️
Hsyn9Karan Ayca77 teşekkür ederim doğdu günden beri ağlayan kolik bebeğim var Allah bana ve bütün annelere yardım etsin inşallah dayanabilirim😀