Yenigelinnur Merhabalar , bebeğim uykuya dalmakta güçlük çekiyor. Karnı tok altı temiz gazı da olmamasına rağmen sürekli irkilerek kendini uyandırıyor ve bu durum birden çok oluyor . Acaba atladığım bir problemi mi var yoksa normal mi bilemedim .
Defneozge07 Yenigelinnur 0-6 ayı baz olarak alıyorum benim bebeğim 4.5 aylık oda öyle oluyor bazen beyaz gürültüyü açıyorum cidden iyi geliyor kızıma kolik bir bebekti çünkü zaten bu yüzden ayağımda sallamaya başladım ve beyaz gürültü ile uyuyor çok şükür
Babyfacee Yenigelinnur bizim de tıpatıp aynıydı çoklu besin alerjisi çıktı. Kakasında mukus ya da kan var mı
Yenigelinnur Defneozge07 bende ilk başlarda açtım ama bağımlılık geliştirsin istemediğimden vazgeçtim . Gündüz uykularında böyle bir problem yok ama akşam 20.00 Dan sonra Kİ uykularında hep öyle hani diyeceğim korkuyor ama yalnız ve karanlıkta da bırakmıyorum hep yanımda
Cennet-Eserr Yenigelinnur 58 günlük galiba yanlış anlamadıysam çok normal bir durumu irkilme sebepeleri genelde uykuya direnme açlık gaz ve kasılma sonucunda irkilme olur korkup karanlık olması önemli değil Bebekler ilk 3 ay renksiz görür zaten birde beyaz gürültü alışkanlık yapmaz ilk 3 ay full biz gece gündüz fön sesiyle uyuduk 1 hafta kadar açmadım uykusu bir ara iyiydi 1 hafta sonunda da dinlemedi bile ürktü alışkanlık olsa Bİle yerini zamanla ninni falan müzikler alır bebeğinizin şuan o seslere ihtiyacı var kendini anne karnında hissetmesi daha rahat ettirecektir onu bu arada irkilme olayı 1 yaşa kadar devam eder