Ebrar444 Merhaba anneler bu ayda neler veriliyor sabah kahvaltısında, öğlen yemeğinde, akşam yemeğinde neler veriyorsunuz ?
Yeniaanne Ebrar444 bizde on aylık olduk ☺️ Sabah kahvaltı sonra uyuyor kalkıyor ara öğün sonra yine uyuyor ☺️ Akşam çorba ya da bizim yediğimiZden yatmadan öncede meyve muhallebi ama bu aralar iştahsız
Kevseryldz Ebrar444 sabah sahanda yumurta aZıcık tereyağında yapıyorum haşlama sevmiyor. Bir çk tahin pekmez. Bir dilim peynir. Portakal suyu ya da ıhlamur. Ara öğün muz ceviz ya da meyveli yoğurt. Öğlen tarhana ya da yoğurt çorbası ya da sebze yemeği artık me pişirdiysem arada kaşık maması akşamına da sebze yemeği ya da kaşık maması veriyorum gece uyanmaz uyanırsa biberon veriyorum. Sabahları bazen mücver bazen kaygana bazen kendim mama hazırlıyorum evde ne varsa
VERA19 Ebrar444 Bugüne kadar neredeyse 600 tarif paylaşımı yapılmış Uygulamamızın Tarif Dünyası köşemize göz atabilirsiniz🧡
Badehandeyldz Ebrar444 herşeyi normal yiyor. Sabah kahvaltıda çırpılmış yumurta eline kaşar veriyorum ince uzun kesiyorum yiyor . Pankek yaparım krep omlet sever. Öğlen köfte patates veya sebze yemeği yer. Bugun içli köfte yaptım yedi. Ara öğünde mozaik pasta yapmıştım ondan yedi normalde muz elma yer. Yoğurt ayran seviyor bizim gibi işte
Kevseryldz Ebrar444 eline bişey verdiğinizde yiyebiliyor mu acaba. Herşeyi muhallebi kıvamında mı veriyorsunuz?
Eslemesra VERA19 üzgünüm ama tariflerinizın cogunu ben denedım bebegım hıc birini yemıyo tam aksine öğürüyor. Daha farklı ya da bebeklere hitap eden tarifler yazmalısınız bence.
Eslemesra keskebirazuyusam gercekten kızım hıc birini sevmedı. Sankı hepsi uydurma. Bızım Damağa hitap etmıyo bebeklerınkıne nasıl etsin
keskebirazuyusam Eslemesra valla artık dur şunu deniyim, bide şunu yapayım belki sever diye diye yaptıklarımın çoğu çöpe gidip ziyan oluyordu
Eslemesra keskebirazuyusam aynen tam olarak bende bu sekıldım ama artık yapmıyorum cunku anladım sevmiyor kızım boş tarif hepsi zaten cok severek yapıp yedıren de oldugunu sanmıyorum
Ebrar444 Kevseryldz aynen muhallebi kıvamında veriyorum elle verince yiyor ama büyük parçalar veremiyorum hemen boğazına takılıyor
Kevseryldz Ebrar444 anladım canım yavaş yavaş alışır zamanla. Ama yumurtayı mesela elinizle yedirebilirsiniz daha kolay oluyor hafif ezin parmağınızla koyun ağzına
Badehandeyldz Ebrar444 yok ben 5 aylık ek gıdayı başladım 6 aylıkken normal yemeklerden yedirmeye başladım şimdi 9,5 aylık kendi eline alıp yiyor