Brcklc QueenMommm bu tür dondurulmus balıklar çözülmeden fırına veriliyor cnm birdaha cozdurme direk pisir
Brcklc QueenMommm uskumru büyük ihtimal bu evet direk tepsiye patates yuvarlak şeklinde orta incelikde diz üstüne tuz baharat üzerine dönmüş uskumrulari diz etrafında soğan halka halka dogra zeytinyağı ve tuz tamamdır fırına ver yanına bir salata bitti🤗
Aybukeomrrr Dondurulmuş şeyleri Çözdürmeden pişirmen gerekir canım mesela dondurulmuş pizza, bezelye, börek vs hepsi çözdürülmeden pişirilir. Riske atma yeme 💓
Aybukeomrrr Brcklc şey konu bu değil ama profilindeki minik sevimli surat senin bebeğin mi maşallah çok tatlı ya ahahahhaha 💓 🧿
Wolverine QueenMommm Dondurucudan çıkardığıniz et balık tavuk ürünlerini tam cozdurmeden pişirmeniz lazım, yoksa zehirleme oranı yüksek oluyor. Koku vs varsa riske atmayın yemeyin
Asli123 QueenMommm ben olsam yemezdim. pazardan dondurulmamış alıyorum. Onda bile değişiklik görünce pişirmiyorum çöpe atıyorum
Brcklc Aybukeomrrr evet teyzesi oğlum küçüklük halı şimdi 11 aylık hala kıza benzetiyorlar🤗 adida Ömer
Brcklc QueenMommm salatayı da marul dereotu roka varsa taze nane maydanoz ve mor havuç bı salata immmmmmm lezzizzzzzz😛 ben balık tutup hemde deniz ürünleri pişirmeyi çok sevdiğim için accik anliyorum