Doruk1-Arsen Hanımlar ankara da olup memnun kaldığınız sünnet doktoru var mı acaba önümüzdeki ay oğlumu sünnet ettirmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim 🤗
Momanne06 Doruk1-Arsen 6 aylikken oğlumu Keçiören sanırsam vedat ali canoglu kliniği var yaptırdık korktuğum gibi başıma gelmedi çok rahat geçti gece ağlamak ney bilmedim gözünüz kapalı güvenebilirsiniz
Mercidursun A lıfe etimesgut ürolojı doktoru mesut tüle yaptrdık oglumun sünnetini çok memnun kaldık tek sorun covıtten dolayı ıcerı alınmadık bebegımız bızden baskasından durmadıgındam çok ağladı ama sünnetı güzel yaptı sonrasındada çok şükür sorun yasamadık
Doruk1-Arsen Mercidursun teşekkür ederim canım bakıyım bende araştırma sonucu hangisi olursa artık bi karar veririm 🥰
Begonvil22 Bende arayıştayım çevreden ve çoğu kişiden Dr Onursal Yıldız’ı duydum. Herkes çok memnun ben de sanırım bu dr a yaptıracağım. Araştırın isterseniz instagram sayfası var
Ankara0666 Begonvil22 bende birkac ay önce onursal beye yaptırdım dikişsiz yapıyor genelde beb dikişli istedim yaptı sorun yasamadık çok şükür ama öyle çok abartırlıgı gibi ilgili değil çok ağladı bebeğim ama doktorumuz sünneti iyi olmuş dedi dikişiz 700 dikişli 1350 TL gibi bşsydi
Begonvil22 Ankara0666 neden dikişli istediniz acaba ikisi arasındaki fark nedir Bilgi verebilir misiniz
Doruk1-Arsen Ankara0666 dikişli ya da diğeri ikisi arasında nasıl bir fark var acaba yani dikişsiz olan daha mı acılı ki bende dikişli düşünüyorum
Ankara0666 Doruk1-Arsen merhaba ben internetten araştırdım klipsli olanlar sonradan sıkıntı olabiliyormuş yapışıyor gibi şeyler duydum tekrardan sünnet edilmesi gerekiyor yazıyordu hastanelerde çalışan yada eski doktorlar klipsli yapmıyor bende sıkıntı olmasın diye yaptırdım ama bebeğim çok ağladı dikişli 12 dikiş atmış ömür gibi geçti hala bebeğimin bakışları gözümün önüne geliyor acımıyor korktuğundan dedi doktor ama bilemem
Ankara0666 Doruk1-Arsen klipsli de bisey takıyor 3 gün sonra çıkartılıyor süresi kısa sonra bi daha gidiliyor dikişli 20 dk civarı sürüyor bi daha muayene gitmedik
Pyn-pyn1 Doruk1-Arsen klipsli yaptırdım işlem sırasında bebeğimin de yanındaydım lokal anesteziyle oldu