ipekbocugu Sizce güzel duruyor mu ? Ben bugüne kadar hep tayt elbise ve tulum giydirdim. Bunlar hem daha bebeksi geliyor hem de bebekler kot ile rahat edemiyorlarmis gibi düşünüyorum.
Zebe ipekbocugu ben şalvarcıyım😂 yani bence kasmaya gerek yok bebek yani bunlar, öyle kasıntı kasıntı giydirmeye gerek yok. Hatta 1 kere pantolon giydirdim sadece o da özel günde yoksa asla 😂 eşofman şalvar kalp ben
Cihangiriinannesii ipekbocugu Güzel duruyor ama ben hiç rahat olmadıklarını düşünüyorum nadiren giydiriyorum oğluma genelde eşofman tarzı 😊
NurY ipekbocugu ben bir kere kot giydirdim ya eziyet etmişim gibi geldi bir daha da giydirmedim . Yumuşak kot olur hanu dugmesiz direkt giyilen ama kot pantolon bende giydirmiyorum eşofman altı veya tayt daha iyi
Deletedmom0099 ipekbocugu normal kot 2 tane var çok sık giydirmem. genelde kot görünümlü taytları severek giydiriyorum hemde rahat ediyor
Deletedmom5284 ipekbocugu kot pantolon görünümlü taytlar var lcwda onlardan alıyorum ben, kot rahatsız eder görüntüsüde hoş değil bence
Nurellllaaa ipekbocugu tabiki çok yakışıyor yumuşak kot giyilebilir zaten gece gündüz onunla yatmıyor gezmeye giderken giydirir gittiğim yerde sonra çıkartırım küçük adam oluyor oğlum 🙂❤️
Gryffindor Ben sweatshirt eşofman takımları var ya. Hep öyle giydiriyorum. Hatta annem bazen diyor şu çocuğa bir gömlek bir kot pantolon giydir görelim diyor da. Nooo bana göre değil 😃
Caglarass ipekbocugu Bende rahat edemediğini düşünüyorum. Sayılı giydirmişimdir o da en fazla yarım saat kalmıştır üstünde 😂