Prenses070219 Merhaba anneler bebeğim 6 ay 20 günlük. Evde zaten çok huysuz sinirli ama dışarı çıkınca daha beter oluyor. 5dk bile durmuyor ağlayıp çığlıklar atıyor nasıl sakinleştirebilirim düzelir mi bu saatten sonra 😪ilk 4 ay hiç böyle değildi.
Yaseoo Prenses070219 1 yaşına girecek. Hala huysuz 40 günlükken komşum çok ağlıyor diye bana şikayet ediyor. 3 gün öncede kaynanama dıo bu çocuk çok ağlıyor. Oğlumdan sonra cocuklardan soğudum o derece zor bi çocuk 😵😵😵😵
Asyece 3 aylık kızım aynı o yüzden eve kapattım kendimi size gelicek yorumları çok merak ediyorum şuan
momma Asyece bende aynı durumdayım 2,5 ay kolikti saati gelecek aglayacak diye bi yere çıkamadım şimdi 4,5 ay olacak hala gidemiyorum çünkü huysuzlugu kaldı kolik sancısında o kadar ağlayıp bağırdı ki şimdi huy edindi onu herşeye bağırıyo
Asyece Prenses070219 aynı şekilde benimde psikolojik olarak hiç iyi değilim eş desteği çok önemli bu süreçte
Asyece momma ahh o kolik benimki alerjikmiş koliği tetikliyormuş keşke saatli ağlasa diye yalvarıyordum 48 saat durmadan ağladığı oluyordu şaka değil sabaha kadar arabayla geziyorduk en son hastanede gözümüzü açıyorduk günlerce uyumadım günlerce düşündükçe bile kötü oluyorum
momma Asyece ah o kadar iyi anlıyorum ki bunu çeken anlar sadece etrafta bebeğiyle yemeğe alışverişe gidenleri gördükçe içim gidiyor
momma Burcurazufuk merhaba 10,5 aylık şuan eskisi gibi değil ama hala huysuz ve gerçekten çok zor bir bebek. Kolay kısmı sadece şu artık ne isteyip istemediğini biliyorum hepsi bu 🤦🏻♀️
Burcurazufuk momma benim bebeğim 3 ay 20 günlük. Kolik bir bebekti. Gaz sorunumuz bitti ama kolik maraz bıraktı. Aşırııı huysuzz sürekli kucak ister. Kucakta da sabit durmayacaksın gezdireceksin. Uykusu var uyuturum diye ağlar karnı aç meme biberon reddi var. Uyku desen gece en az 4-5 kere kalkarız. Çoook seviyorum canımı veririm ama bende pisikoloji kalmadı
momma Burcurazufuk bir an acaba bunları ben mi yazdım diye okudum ahahhah🙈 10 aydır hala kucağımda hala oturduğum an ciyaklar anında oda oda dolaşmaya başlarım resmen aynı durumdayız son 1 aydır yarım saat oturup kendi kendine oyalanıyor 🥹🥹
Burcurazufuk momma ahhh canım benim o zaman beni en iyi sen anlarsın 🙏🏻 Yarım saat mi 5 dj ya bile razıyım. Rabbim bizlere sabır versin
momma Burcurazufuk ah anlarım anlamam mı, ama şuan siz 4. ay atağında olabilirsiniz ondan da böyle huysuzlanıyor olabilir. Benim artık gitmediğim doktor kalmadı neden sürekli ayakta istiyor beni vs diye merakını gidermeye çalışıyor dediler hakkaten çok meraklı dolapları açmak istiyor herkesi herşeyi inceliyor vs sabredeceksin yürüyene kadar modunda doktorumuz da
momma Burcurazufuk ben uzun süre eve kapandım aman ağlar naparım aman millet bakar eder diye siz asla bu hatayı yapmayın atın kendinizi sokağa alıştırın dışarı 😅😅