Hamzaaslan Kızlar şöyle bi şey benim alerjim var toza çamaşır katlarken çok hapşırıyorum silkelesem bile dışarıda yine öyle kurutma makinesinde kuruyan çamaşırları katlarken toz oluyo mu yine havada uçuşan😂
Dmtt26 Hamzaaslan çamaşırlar da toz olmuyor bütün tozları haznesine alıyor çamaşırlarınız aşırı yumuşak oluyor tozları gittigi için ben çok memnunum ☺️
Oglumunannesiyim__ Hamzaaslan kesinlikle olmuyor bende 1 senedir kullanıyorum İnan evin tozlanma süresi bile uzadı ama yazın hala çamaşırlarımı ipe asarım elektrik çok gelmesin diye kuruduktan sonra 10 dk tazeleme programı var o çamaşırların bütün tozunu çekiyor mis gibi katla koy 😊🌼
Hamzaaslan Dmtt26 en çok toz için istiyorum takıntım var toza vs artık gına geldi evim içine aşıyorum mecbur her yer toz😵💫
Hamzaaslan Oglumunannesiyim__ camdan bütün çamaşırları silkeleme derdine son mu diyosunuz ben öyleyim de😂
Dmtt26 Hamzaaslan bende evin içinde kuruturdum gına gelmişti sürekli heryer toz içinde kalıyordu şimdi ohh beee dünya varmış diorum eminim sizde öle diyeceksiniz 🤭
Oglumunannesiyim__ Hamzaaslan bence son ben arçelik kullanıyorum çok memnunum bence fiyatlar daha da artmadan alın derim 😍