myloves23 Başvuru yaptım doğalgaz desteği için. Kabul edilmiştir yazıyor şuan. Onaylanıpta yardım alan oldu mu kızlar aranızda acaba?
Dilekmh myloves23 peki fatura başvuracak kişinin üzerine mi olması gerekiyor . Faturalar eşimin üzerine ben başvurabilir miyim kendi e devletim üzerinden
Ceren_301121 myloves23 ben başvurdum borcumda var baya çalışmıyorum da reddedildi bi kere daha şansımı deniyim teşekkür ederim 🙏
myloves23 Zyno34 e devlete gir aramaya sosyal hizmet başvurusu yaz çıkar. Yeni başvuru yazıyor oradan yapabilirsin
iki_prens_annesi ZeynepNurten bilgiler doldurunca ne yaziliyo baska aciklama istiyor ya o kismi merak ettm
iki_prens_annesi myloves23 tam olark ne yazilmasi lazim hani bilgiler vs doldurdum diyelim gerisinde aciklama falan yaz diyodu yanlis hatirlamiyosam ne yazilmali ona gore denemek istiyorum bnde
ZeynepNurten iki_prens_annesi biz ‘askeri ücretle geçiniyoruz 2 çocuğum var yetişemiyoruz hepsine doğal gaz yardımı istiyoruz’ yazdık
ZeynepNurten Sensusfreud o zaman kayınvaliden başvuru yapıcak ama o zaman bitek o gidip ödeyebilir çünkü direk oarayı vermiyolar pttye yatıyo faturayı kimin üstüneyse o götürüp yatıra biliyor ptt’den