Leose Merhaba bebeğim 34 günlük son 1 haftadır günde 1 kere kaka yapıyor sıvı ve hafif sarı renkte anne sütüyle besleniyor. Ama 2 gündür kaka yapmıyor. Acaba kabızlık var yoksa normal mi. Bu arada gaz sorunumuz da var biagaia kullanıyorum.
Suleasya Leose benim kızım ilk günden beri hep 3-4 günde bir kaka yapar.sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar kaka yapmayabilir. Hatta youtube de uzm.cocuk doktoru Osman gonulal var. Bir hastasını bebeği 21 gün kaka yapmamış. Bebek sağlıklı ise sıkıntı olmuyormuş anne sütü aldığı icin
Leose Suleasya hadi ya hiç duymadım ilk defa duyuyorum 21 gün ne 😦 ay iyi bari bende çok kafama taktım. gelişimi normal Çok şükür.
Leose Glsn7581 ilk çocuğumda böyle bişey hiç yaşamamıştım. O günde 6 7 kere yapardı. Bu bebeğinde tam tersi Şimdi bunda sıkıntı bile yapıyor olabilir huzursuz çünkü gazı da çok. Fitil kullanmayı düşünüyordum o zaman bekleyeyim biraz daha.
Glsn7581 Leose fitil kullanırsanız ikinmaz öyle alışır siz de hep fitil kullanmak zorunda kalırsınız Ben kabak haşlayıp yiyorum yapıyor tuvaletini balkabağı ama