Minik-kus Sedaizm ya aslidna gecikme yok çok saçma bı şeyler olfu normalde hap kullanıyorum bugün kasık ağrım vardı gittim test fln verdim yarın doktora sonuçları gostericez
Balkizlarim Minik-kus Korkmayın canım Rabbimin vardır bir bildiği hayırlısı buymuş rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 💐😍
Umutegem Minik-kus ayyy hangi hapi kullaniyorsunuz 3 4 gun oldu adetim biteli ama bende bi mide bulantisi var korkmjyor da degilim bende hap kullanıyorum
Minik-kus Elifff789 adetim geçti adet zamanı sadece lekelenme.seklinde oldum ama bakalım ya inşallah hayırlısı bı yanım çok istiyor bu yanım korkuyo
Minik-kus Balkizlarim tabi mevlamdan gelene ne diyebilirim vardır bundada bi hikmet çünkü çok engel koymuştum ama yinede olduysa vardır bı hayır
Saziyersin Minik-kus cok yeni oldugu için değer se ya görünmez yada çift çizgi cok wilik görünür benim 10 çıkmıştı düzenli artış olmayıp kimyasal dönmüştü oyuzden takip etmeniz gerek
Hndealnathn 2 günde 1 aynı yerde aynı saatte test verin henüz değeriniz çok çok düşük.saglikli artıp artmayacagini takip edin