Alnalprdha Nasıl bir süreçti zorluk cektiniz mı öneriniz var mı kızlar bilginize ihtiyacım var hatta fotoğraf var mı öncesi sonrası çok mutlu olurum aşırı bişey istemiyorum bı cercevelensin ve yüzüme göre çok küçük görünüyor
Yesillimon Alnalprdha Benimde çok hoşuma gidiyor aşırıya kaçmacak sekilde tabi de korkuyorum yaptırmaktan 😀bekliyim bende bakalim yaptiranlar memnun mu.
ilydsrn Alnalprdha canım benim dudaklarımın büyüklüğünde bir sıkıntı yok ama çok açık tenli olduğum için çok soluktu ben dudak renklendirme yaptırdım birtık da dışarıdan çizdirdim dolgun olmuştu. Dolguya göre saha uzun süre gidiyor dolgu çok çabuk eriyor
Hbbadgzl Alnalprdha yaptırdım yapmadan önce uyuşturucu krem kullanılıyor ve hiç hissetmedim acıyı çok hızlı hızlı yapıyolar ben 1 cc yaptırdım en az seviyede bu yaza doğru 2 cc yaptırmayı düşünüyorum 😂
Alnalprdha Yesillimon bende korkuyorum ama sanmıyorum çekilmeyecek bir acı olduğunu ya nelere katlandı biz behh 😄
Alnalprdha ilydsrn ya canım ben renklendirme pek sevmiyorum rengi yerinde çünkü senin dediğin şekilde olsaydı eğer tabi yaptirirdim ama benim şikayetim yüzüme göre küçüklüğü yok gibi dudaklarım
Hbbadgzl Alnalprdha bende emziriyordum süte karışabilecek bişey değil merak etmeyin hiç bişey olmaz dudak içi çevresinde kalıyor kana veya damara karışan bişey değil