Birdunyabircennetannesi Temassız Ateş olcerle alnından ölçtüğümde 37 çıkıyor ama koltuk altından ölçtüğümde 37.8 falan çıkıyor neden acaba hangisi doğru ?
Deletedmom_13 Birdunyabircennetannesi temassızlar genelde yanlış oluyor Manuel koltuk altı ölçer daha güvenilir geliyor bana nedense
Selin1234 Birdunyabircennetannesi canım koltuk alti doğru sonuc oluyor alın ise dışarısının etkisi ile yanlış ölçüm yapiyo ben iki derce ile de denedim koltuk altı doğru sonuç veriyor
Cheddar Birdunyabircennetannesi temassız ortam ısısını da alabiliyor. En sağlıklı olanı koltukaltı ve makattan ölçümdür
Birdunyabircennetannesi Cheddar Ama normal dereceyle olcunce koltuk altını 37.2 37.1 çıkıyor anlamadım hepsi farklı hangisine güveneceğiz 😅
Annecik60 Birdunyabircennetannesi ben temassız ile alnıni ölçüyorm eğer yüksek çıkarsa emin olmak için koltuk altını normal derece ile ölçüyorm genellikle birbirine yakın çıkıyor üç aşağı beş yukarı. ama temassız koltuk altında doğru sonuç vermez bence
Olric11 Birdunyabircennetannesi her zaman eski usul ateş ölçerler koltuk altında. Daha güvenilir temassızlara güven olmaz
Duyulurum Birdunyabircennetannesi çocuk doktorları koltuk altından temaslı bekleyerek gösteren dereceleri önerdiğine göre o dereceleri dikkate almak lazım, gecmis olsun