Dfd Bebeği yaşına girip hala tane yemeyen var mı? Tükendim artık aylardır uğraşıyorum ki ne uğraşma sonucu hep kusarak çıkarma 😪
birmelekannesiiio Dfd canım blender kullanıyosan onunda etkisi oluyor yavaş yavaş pütürlü yemeye alıştır zorlama tiksinmesin ne zaman hazır olursa o zaman yer zaten hergün eline bişey ver kendi yesin zamanla alışır bence
Asya001 Dfd benimki de asla yemiyordu blender yapıp anca öyle yediriyorum sonra televizyonda reklamlar renkli ilgi çekiyor ya oturttum karşısına öyle öyle kandırarak yedirdim sadece yemek yerken açıyorum tv bu arada
Dfd birmelekannesiiio kızıma o şekilde alıştırmıştım canm blender kullanmadım hiç ama direk öğürüyo biberon da asla kabul etmemişti 11 marka denedim almamıştı şuan da taneye de aynı şeyi yapıyor 3 4 yaşına gelip yemeyenler varmış taneli olarak öyle olmasından korkuyorum dilinin üzerine birşey değdiği zaman direk öğürüyo
birmelekannesiiio Dfd birde emziriyorsan emen bebeklerde çok reddediyo ek gıdayı artık bi süre sonra alışır yapacak bişeyin kalmamış herşeyi denemişsin