birtutamsac Pişirmeden kullanılmaz diye bi yazı okudum ama doğruluğu nedir bilmiyorum. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Ben bazen pişmiş çorbasına direkt katıyorum ya da sabah haşladığım yumurtasına.
Dorukcugummm birtutamsac ben de yulaf ezmesini pisirirken icine 1 cay kasigi atiyorum yani pisiriyorum
miroos birtutamsac canim ben bir kere pisirmeden kattim onu görüp ama tencereye yapışıyor yemekde kalmıyor bende pisirmeden ekliyorum
Oslem33 birtutamsac kac aylıktan ıtıbRen kullanılıyor peki?benım bebek 7 aylık kullanabılır mıyım ben de?
birtutamsac Elanur bende hemen hemen her şeyine katıyorm ama pişirmiyorum aklıma takıldı pişirilmesi mi gerekiyor acaba diye
birtutamsac Dorukcugummm bazen çorbalarına pişirirek katıyorum ama çoğu zaman pişirmiyorum hemen hemen her şeye de katıyorum aklıma takıldı teşekkür ederim 🌷
Dorukcugummm birtutamsac rica ederim😊yanlız fazlası zarar diye okumuştum bir yerde.Gunluk 1 cay kaşığı yeterliymis ama dogrulugundan emin degilim tabi.Okudugum bu sekildeydi🙋♀️
birtutamsac Dorukcugummm günlük en fazla bir çay kaşığı kullanıyorum bende her şeye katıyorum derken çorbasına yumurtasına yoğurduna bazen meyvesine falan ama günlük 1 çay kaşığını geçirmiyorm aldığım kişi öyle söylemişti ☺️ Teşekkür ediyorum tekrardan 😍
Hande-ege birtutamsac bende ilk defa bugün kullandım da üzerinde pişirilmesi gerektiği yazıyor tadım yaptırdım biraz sulu oldu. Ruşeymin ve yulaf ezmesinin pişirilmesi gerektiği yazıyor.
Bugsbunny1 birtutamsac canım ruseymi nerden alıyorsunuz ? Çoğu kişi kullanıyormuş benim bebeğimde 8 aylık olmak üzere . Galiba çok faydalı , duydum ama hiç bilmiyorum ben