ipekidilsahra- Kızım için rop muayanesi yaptırmam gerekli araştırmalarda randevu bulamadık özel hastaneden randevu aldık ama fiyat bilgisi verilmedi özel hastanede rop muayanesi yaptıran var mı ? Ücret paylaşabilir mi ?
Yusufagahinannesi ipekidilsahra- genelde telefonla bir çok yerden fiyat almıştım ben aradığımda. 1500-2000 arası idi aradığım hastaneler 9 ay önce
Seymaaa_nuur ipekidilsahra- bende 2 ay önce filan yaptırdım ama devlet hastanesinde. Duyduğum kadarıyla da 1500 den aşağı yapamıyorlar demişti doktor
ipekidilsahra- Yusufagahinannesi Silivri kolan hastanesinden randevu aldım bilgi vermedi fiyat için inşallah cüzdanı bırakmayız yada ev anahtarını
Gmzeates61 Şehir hastaneleri ücretsiz yapıyor hatta yoğun bakımdan çıkarken bebeğim için yoğunbakımdaki hemşireler ayarlamıştı muayenesini de saatini de biz sadece gidip yaptırmıştık
ipekidilsahra- Gmzeates61 benim kızımda yoğum bakimda kaldı Silivri de yaşıyorum en yakın Tekirdağ’da şehir Hastanesi’nde var her gün arıyorum randevu yok
Gmzeates61 ipekidilsahra- o yüzden alamamıştır sizin hemşireler çünkü bizim odyometri 6. Ay göz kulak randevusu hepsini almışlardı
tineanigra ipekidilsahra- eşinizin imkanı varsa hastaneye gidip sorsun bizim buradaki hastanelerde telefonda fiyat bilgisi vermiyor ben randevu alıyorum eşim iş çıkışı uğrayıp yüzyüze öğreniyor fiyatları