Elaninannesi2021 Hanımlar kızım 9.5 aylık akşama balık yedirmeyi düşünüyorum siz ilk hangi balıktan başladınız vermeye. Bizim ilk balık deneyimimiz olcak. İlçede yaşıyorum her balık çeşidini bulamıyorum alabalık var akşama
Elmel Elaninannesi2021 alabalığı galiba onermiyolaar canm iyi araştır çünkü onlar ilaçlı falan oluyormuş yanlış bilmiyorsam somon verebilirsin veya hamsi
Elaninannesi2021 Elmel hamsi ağır gelir dediler vermedim büyük balık tercih ettim bende bakalım yiyecek mi
Elaninannesi2021 Elmel somon ancak dondurulmuş olur dondurulmuş öneriyorlar mı peki. Hamsi geçen hafta verdim yemedi
Elaninannesi2021 YeniAnneIstanbul dondurulmuş öneriyorla mi tereddütte kalmıştım sorun olmazsa hazır alıp somon veririm
Eysar Elaninannesi2021 somon yapmıştım hem kilciksiz hem daha vitaminli tavsiye ederim ayrıca buharda pişiriyorum halen öyle kızım bir buçuk yaşında yağlı yapmıyorum
Dondurmakutusundakisarma Elaninannesi2021 biraz yedi yemekle pek aramız yok balık çorbası yaptım öyle daha çok sevdi
CutieBun Elaninannesi2021 Ben küçük baliklari yediriyorum doktorumuz büyük balik verme dedi ve küçük baliklarda omega 3 daha fazla hamsi verin ağır gelmiyor ve severek yiyiyo bebeğim
kitapkurdubebeninanasi Elaninannesi2021 ilk uskumru vermistim fırında pisirdim çok sevmisti 9 aylikken sonrasinda bazen buharda pisirdim bazen çorbasini yaptim. Genelde büyük baliklar onerilmiyor daha fazla metal oldigu için. Uskumru istavrit ve hamsi omega 3 açısından en zengin baliklar genelde bunlardan vermeye çalışıyorum