Busra2326 Kızlar çok saçma bir döngüye girdik ya kucağımda uyuyor ya ayağımda yatağına yatırınca uyanıyor 3 ayımız bitti, bu durumu nasıl düzeltebilirim ? Bende bebeğimi yatağına yatırıp azda olsa uzanmak istiyorum🙄🙄
Birdunyabircennetannesi Busra2326 Şuan bunu okurken ne haldeyim sana anlatayım 9 aylık bebeğim ayagimda uyudu ve indirince uyuyor o yüzden de yarım saattir ayağımda ayağım ağrıdı sen düşün 🤷 😅
ikicocukcokcocuk Busra2326 daha yolun başında olmana üzüldüm 😂 tuvalete gidemiyorum arkamdan ağlıyor sürüne sürüne geliyor gören de ölü var da ondan ağlıyor sanar kapıya vurmalar mı dersin kendini yere atmalar mı
yusufmertmom Busra2326 ayy bizde öyleydik. Tam doymadığı için öyle oluyormuş biz mamayı arttırmıştık o zaman rahat etmiştim. Artık oturmaktan popom ağrırdı
Busra2326 Birdunyabircennetannesi bende öyle sabahlar 2 saat ayağımda uyuyor bende oyle ayaklarım uyuşuk uyuyorum😂😂
Badehandeyldz Birdunyabircennetannesi seninki yarım saat iyiymiş 1,5 saat ayağımda uyuyor hemde günde iki kere ve 12 kilo😒😒
Birdunyabircennetannesi Busra2326 Yalnız değilsin yani 😅 Ki seninki daha küçük baştan beri böyleyiz 😅
Birdunyabircennetannesi Badehandeyldz Daha yarım saat oldu diyeyim bizde öyle 1 2 saat net böyleyiz 😅
Badehandeyldz Birdunyabircennetannesi günde kaç kes uyuyor ben iki kere uyutuyorum bu son uykusu 4:30 gibi uyanır daha uyutmuyorum
Badehandeyldz Birdunyabircennetannesi bu arada ben kızıma uyku eğitimi verdim kurtuldum darısı oğluma🤣
Birdunyabircennetannesi Badehandeyldz 3 kez falan belki 4 🤷 Bizimki gece uykusunu saat 2 3 de yaptığı için 🤦
Birdunyabircennetannesi Badehandeyldz Denedim uyku eğitimini denemez miyim sonuç o bana uyumama eğitimi verdi 😅
Birdunyabircennetannesi Badehandeyldz Buna da şükür yemin ederim daha yeni yeni gece desteksiz uyumaya ve aralıksız uyumaya başladı elhamdülillah diyeyim çünkü sabaha kadar uyumazdi ve uyusa da 633662626 kez uyanirdi yani. Şimdi böyle olsun da zamanla saati geriye de çekeceğim
Badehandeyldz Birdunyabircennetannesi gündüz en fazla 3 kez uyutsan zaten dayanamaz 10-11 gibi uyur en fazla
Birdunyabircennetannesi Badehandeyldz Yok canım tam tersi daha da kötü oluyor akşam 8 9 dan sonra uyutmamaya çalışıyorum zaten ama ona rağmen 9 dan 2 ye kadar uyumuyor ya da 8 den bide biz uyumadan uyumuyor eşim geç geliyor işten bizim uyudugumuz saatte uyuyor işte
Badehandeyldz Birdunyabircennetannesi Allah Allah değişik bi alışkanlık diyelim. Ben akşam 8:30 da akşam uykusuna yatırıyorum gece kalkıyor tabi ama uyumaya devam ediyor sabah 7 ye kadar
Birdunyabircennetannesi Badehandeyldz İşte bide o sıkıntı var erken uyanamiyorum ve uyandiramiyorum maalesef ondan dolayı da geç uyuyor işte