Aliemirinannesi Kızlar Merhaba, yedek emzik alıp koyuyordum şimdi değiştireyim oğlumun emziğini dedim jelatinini çıkarmadım arkasını okurken son kullanma tarihi geçmiş 2015 yazıyor kullansak mı bilemedim??
Ozlemhtc Aliemirinannesi ali emirin annesi siz değilsiniz demi 😐 siz misiniz nasıl sorulur bilemedim ki :(
Aliemirinannesi Ozlemhtc ben değilim canım bende çok üzüldüm aynı oğlumun ismi olunca daha bir etkilendim rabbim sabır versin 😞😞
Ozlemhtc Anneolunca_g05 malasef bende çok benzettim off kıyamam buraya da bakıyor giriyo hala Allah im dayanma gücü versin ne zor ne ağır bi acı offf
Aliemirinannesi Şükürler olsun ben değilim kızlar, dün haberi duyduğumdan beri aklımdan çıkmıyor 😞Allahım evlatlarımızı korusun ayaklarına taş değdirmesin oğlumun adı da Ali Emir olduğu için çok etkilendim Allah ailesine sabırlar versin Anneolunca_g05 Ozlemhtc Benbiranneyim
Anneolunca_g05 Aliemirinannesi oh çok şükür birde en son başkasına 7 temmuzda cevpa vermişsiniz çok üzüldüm siz diye
Ozlemhtc Aliemirinannesi çok şükür diyip seviniyorum bi yandan icim buruk başka bi yandan şükür Rabbim evladinizi size bagislasin inşallah hepimizin evlatlarını korusun Rabbim