Mammamiaa_ Anneyimbennnnnn benimde oğlum 8 aylık olcak 9 kilo bile olmadı sanırım ya sütüm yetmiyor. Zaten ek gıda sevmiyor ağlanacak haldeyim
Anneyimbennnnnn Mammamiaa_ eee mama ver zehir değil sonuçta o yüzden kilo almıyordur hem mama hem meme ver arada da tadım yaptır yoğurt sebze felan telefon zararlı ama ben bazen onu açmak zorunda kalıyorum
EftelyaUmut Anneyimbennnnnn bu hep kilolu bebeğini öven anneler yüzünden , Google bir zahmet yazın çizelgede göreceksiniz.
Anneyimbennnnnn EftelyaUmut https://www.google.com.tr/amp/s/m.turkiyegazetesi.com.tr/amp/saglik/529197.aspx
Durukusunannesii Anneyimbennnnnn eeeee burda en düşün kilo 6300 gorunuyo sizin bebegnz 10 kilo neredeyse nasıl bakiyosunuz anlamyrm..
Durukusunannesii Anneyimbennnnnn valla bazen bizimle kafa bulduğunuzu düşünüyorum. 16 aylık olcak kızım 10 kilo yani dahada bsey demiyorum
Elmel Anneyimbennnnnn canm benim benim bebeğim sekiz aylık sekiz buçuk kilo doktorum çok iyi dedi benim içim rahat etmedi presentilden baktm gayette iyiymia yüzde elli üstünde seninki baya baya iyi bu arada boşver sağlıklı olsun kilo zaten alır ilerde