Ikraaryaninannesi 40 çıkınca ağda yapan varmı veya sezeryan sonrası ağda nezaman yaptınız sezeryan doğum yaptım ağda durumu nasıl oluyor ?
Bircicekbirbocekannesi Ikraaryaninannesi 40. Gün gittim iki dogumdada hiç bir sıkıntı olmuyor başta korktum ama merak etme canın yanmaz
Deletedmom143 Ikraaryaninannesi Ben yaptırdım hatta dikiş yerini elimle tutuyordum korkudan oraya vurmayın diye ama kadın hiçbir şey olmaz güven bana diyordu gerçekten de olmadı korkmayın 😊zaten hala bi uyuşukluk olduğu için pek çanınızda yanmayacak
Ceydaras Ikraaryaninannesi bnde 40im cktktan snra hemen yaptrmştimm hcte bi etkisi olmadi acimadidaaa aksinee hala uyusuk oldugu icin o bolgee pekte bsy hissetmedim 😊
Habibeasel16 Bircicekbirbocekannesi mama alımında problem yok içiyor mamayı kristaller derken pek anlayamadım rengi koyu biraz
Yavuzuannesi2012 Ikraaryaninannesi yaptırdım canım dikiş üstündeki tüyleri de aldırdım hiç birşey olmadı yavaş alıyor orayı canım
DeryaIpekEce Ikraaryaninannesi 40ım çıkmadan yaptırmıştım dayanamamıştım artık 🤦♀️ Bişey olmadı şükür